|

Grasshoppers maçına Fatih Yıldız

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gönderilme kararına rağmen hala idmanlara çıkmaya devam etmesi kafaları karıştırırken ortaya yeni bir iddia atıldı. O iddiaya göre sarı lacivertli yönetimin UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında oynayacağı Grasshoppers maçına kadar Portekizli teknik adamla yollarını ayıracağı aktarıldı. Fenerbahçe'nin Avrupa maçında takımın başında kimin olacağı da netleşti.

Yeni Şafak
09:53 - 13/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:06 - 13/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de Grasshoppers maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde Pereira idman fotoğraflarında yer almıyor.
Fenerbahçe'de Grasshoppers maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde Pereira idman fotoğraflarında yer almıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu çözülüyor. Önceki günlerde Vitor Pereira ile ilgili yollarını ayırma kararı alan sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi Play-Off mücadelesi öncesinde Portekizli teknik adamla bağlarını resmen koparacak.



Sarı lacivertlilerin hukuki işlemler sebebiyle Pereira'yla karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmeyi istediği ve sürecin bu yüzden uzadığı ifade edildi. Ayrıca yönetimin Grasshoppers mücadelesi öncesinde takımı emanet edeceği ismin de belirlendiği aktarıldı. Pereira ile yolları ayırma kararı alındığından bu yana takımda daha fazla sorumluluk alan Antrenör Fatih Yıldız'ın bu mücadelede takımın başında durmasının beklendiği belirtildi.



Fenerbahçe, Grasshoppers ile 18 Ağustos Perşembe günü, Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.








Fenerbahçe'nin son idmanlarında Pereira, fotoğraflarda yer almazken Portekizli teknik adamın hukuki işlemlerin bitirilmesini beklediği belirtildi.











#Grasshoppers
#Fatih Yıldız
#Fenerbahçe
#Pereira
8 yıl önce