|

G.Saray için 'Ya tamam ya devam' periyodu

Ligde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, zirveyi şekillendirecek zorlu bir periyoda giriyor. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor maçıyla başlayacak süreçte sırasıyla G.Birliği, Başakşehir, Alanya ve Beşiktaş ile karşılaşacak. Cimbom, bu maçları aşarsa önünü daha rahat görecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:05 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi  nefesleri kesti.
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi nefesleri kesti.

Ligde önceki gün karşılaştığı Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, şampiyonluk yarışında kendisi için zorlu bir döneme giriyor. Sarı-kırmızılılar, gelecek 5 haftada sırasıyla evinde Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği, sahasında Başakşehir, rakip sahada Aytemiz Alanyaspor ve Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak.

İLK YARIDA 9 PUAN KAYBETMİŞTİ

Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte, son yıllarda yenmekte zorlandığı Trabzonspor'un yanı sıra şampiyonluk yarışındaki güçlü rakiplerinden Başakşehir ve Beşiktaş'ı konuk edecek. Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş müsabakalarını Türk Telekom Stadı'nda oynayacak Galatasaray, taraftar desteğini arkasına alarak mücadele verecek. Galatasaray, bu sezon ligde çıktığı 13 iç saha maçında 12 galibiyet ve 1 beraberlik alıp, hiç yenilmedi. Sarı-kırmızılı ekip, ligin ilk yarısında söz konusu 5 maçlık periyotta 9 puan kaybetti. G.Saray, ilk yarıda deplasmanda oynadığı Trabzon, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından puan çıkaramadı. G.Birliği ve Alanyaspor'u ise yendi.

ZİRVE YARIŞINDA BELİRLEYİCİ OLACAK

Galatasaray'ın önündeki 5 maçlık seride toplayacağı puanlar, şampiyonluk iddiasını sürdürmesi anlamında belirleyici olacak. Süper Lig lideri sarı-kırmızılı takımın, Beşiktaş ile 31. haftada yapacağı derbi karşılaşmasıyla noktalayacağı bu serinin sonunda bulunacağı nokta, şampiyonluk yolundaki iddiasını büyük oranda ortaya koyacak.

#Başakşehir
#Alanya
#Trabzonspor
#Galatasaray
6 yıl önce