|

G.Saraylı yıldıza servet

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Galatasaray'ın golcü futbolcu Burak Yılmaz'a talip oldu.

Yeni Şafak
21:39 - 22/01/2016 Cuma
Güncelleme: 19:40 - 22/01/2016 Cuma
Diğer

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Galatasaray'ın golcü futbolcu Burak Yılmaz'a talip oldu. Sarı-kırmızılı kulübün yetkililerinden alınan bilgiye göre, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi, Burak Yılmaz'ın transferi için bilgi istedi.



West Ham United'ın Burak'ın transferi için 7 milyon avro bonservis ödeyebileceği yönünde sözlü başvuru yaptığı, Galatasaray Kulübünün ise konuyu gündeme almak için yazılı teklif talebinde bulunduğu bildirildi.



Sarı-kırmızılı kulübün, İngiliz ekibinin yetkililerine, yapılacak resmi teklifin ardından Burak Yılmaz'ın kararına göre hareket edileceğini belirttiği kaydedildi.



Galatasaray taraftarı, ismi İngiliz kulüplerinden West Ham ile anılan Burak Yılmaz'a bu kulübün formasını giydirdi! Teknik direktörlüğünü Beşiktaş'ın eski hocası, Hırvat Slaven Biliç'in yaptığı Premier Lig ekibinin resmi girişimde bulunduğu iddiası sonrası Galatasaray taraftarı da harekete geçti.



Burak'ın, West Ham'a satılmasını onaylayan taraftarlar photoshop çalışması ile yıldız futbolcuya West Ham forması giydirdi.



Bilgisayarda oluşturulan fotoğrafta Burak Yılmaz'ın kendisi için hazırlanan West Ham United formasını da elinde tuttuğu görülüyor.


#galatasaray
#burak yılmaz
#transfer
8 yıl önce