|

G.Saray Negredo ile anlaştı

Sarı-kırmızılılar, İspanyol golcü için ilk teması kurdu. 31 yaşındaki oyuncu, “Yıllık 4.5 milyon Euro'ya gelirim” dedi. Kulübü Valencia ile de görüşmelere başlamak için teknik direktör Igor Tudor'un onayı bekleniyor.

Yeni Şafak
04:00 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:02 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Alvaro Negredo
Alvaro Negredo

Sezon sonunda takımdan ayrılacak Podolski'nin yerini doldurmak isteyen Galatasaray'da, listedeki İspanyol golcü Alvaro Negredo ile ilk temasın kurulduğu ortaya çıktı. Bu sezon İngiltere'nin Middlesbrough takımında kiralık oynayan, bonservisi ise İspanyol Valencia takımında bulunan 31 yaşındaki oyuncuyla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Galatasaray'a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi. Negredo'nun, Galatasaray'dan yıllık 4.5 milyon Euro ücret istediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda Sneijder'e verilen yıllık ücretin de eklentileriyle birlikte bu rakama denk geliyor olması, transferin bütçe olarak yönetimi zorlamayacağı görüşlerini güçlendiriyor.

34 MAÇTA 9 GOLÜ VAR

Valencia ile sözleşmesi 2019'da bitecek oyuncu ile prensipte anlaşmaya varan yönetimin, transferi resmileştirmek adına, kulübüyle temasa geçmek için teknik direktör Igor Tudor'un onayını bekledikleri öğrenildi. Hırvat teknik adamın, İspanyol golcü için henüz olumlu dönüş yapmadığı fakat onay verdiği takdirde transferi bitirmek için Valencia ile temaslara geçileceği belirtildi. Futbola İspanyol ekibi Rayo Vallecano'nun altyapısında başlayan Alvaro Negredo, ardından sırasıyla Castilla, Almeira, Real Madrid, Sevilla, Manchester City, Valencia ve Middlesbrough takımlarının formasını terletti. Bu sezon Premier Lig ekibi Middlesbroguh'da kiralık olarak forma giyen ve kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alvaro Negredo, 34 lig karşılaşmasında 9 gol attı.

#Podolski
#Galatasaray
#Alvaro Negredo
7 yıl önce