|

Gücünüzü gösterin

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından Konyaspor beraberliğini unutarak, Bayern Münih maçında gerçek güçlerini ortaya koymalarını istedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:28 - 19/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş
​Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda yarın oynanacak Bayern Münih maçına çevrildi. Turun ilk maçını Almanya'da oynayacak olan siyah-beyazlı ekipte, Konyaspor maçının etkileri silinmeye çalışılıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, Atiker Konyaspor deplasmanında bırakılan 2 puan ve sahada yaşanan hakem hatalarının oyuncuların üzerinde negatif etki bırakmasını istemiyor. Bu konuda bütün oyuncularıyla tek tek konuşan deneyimli teknik adam, takımı Şampiyonlar Ligi'ne motive etmeye çalışıyor. Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi'nin bambaşka atmosferler olduğunu ifade eden 65 yaşındaki çalıştırıcının, “Bayern Münih ile oynayacağımız maç sizin gerçek gücünüzü göstereceğniiz maç. Sizin potansiyelinizi herkes biliyor. 3 yıldır Avrupa'da çok iyi bir performans ortaya koyduk. Deplasmanlarda oynadığımız futbol ortada. Sizler büyük futbolcularsınız. Bayern Münih maçından iyi bir skorla dönersek, bütün kötü şeyleri geride bırakmış oluruz” dediği öğrenildi.

TECRÜBELİLERE GÜVENİYOR

Kadroda, daha önce böyle büyük maçları çok defa oynamış oyuncularla görüşen Şenol Güneş, takımın motivasyonu konusunda bu isimlerin devreye girmesini istedi. Pepe, Adriano, Medel, Quaresma, Babel gibi isimlerin arkadaşlarını motive etmesini isteyen deneyimli teknik adamın, “Sizler bu maçları defalarca oynadınız. Hatta Şampiyonlar Ligi kupasını kazandınız. Deneyimlerinizi, maç saatine kadar arkadaşlarınızla paylaşmanızı istiyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi.

#Şenol Güneş
#Pepe
#Adriano
#Medel
#Quaresma
#Babel
#​Beşiktaş
6 yıl önce