|

Güneş Lens’e güveniyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Töre ile yaşanan problemin ardından, kanat alternatifi olarak Jeremain Lens’in üzerine yoğunlaştı.

Süleyman Hatırasu
04:00 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:21 - 15/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Jeremain Lens
Jeremain Lens

Milli maçlar arasında, birçok oyuncusundan yoksun olarak çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, dünü izinli olarak geçirdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, hafta sonu deplasmanda oynanacak Göztepe maçına hazırlanan Beşiktaş’ta, önceki gün idmanda yaşanan Güneş-Gökhan Töre gerginliği moralleri bozdu.

Önceki gün tesislerde A takım ile U21 takımı arasında oynanan maçta, deneyimli teknik adamın uyarılarına tepki gösteren ve Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Gökhan Töre, agresif hareketler sergilemişti. Bunun üzerine 26 yaşındaki oyuncunun bir süre daha kulübede kalması bekleniyor. Ricardo Quaresma ve Ryan Babel’in yanı sıra elinde bir de kanat oyuncusu olarak Jeremain Lens bulunan Şenol Güneş, bu süreçte Hollandalı oyunucuya daha fazla şans verecek.

Geçen sezon istenilen seviyeye çıkamayan Lens, bu sezona ise iyi bir giriş yapmış, form giydiği 12 maçta 3 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Lens’in idmanlardaki isteği ise deneyimli hocanın yüzünü güldürüyor.

GÖKHAN TÖRE SAVUNMA VERECEK

Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde U21 takımıyla oynanan maçta teknik direktör Şenol Güneş ile tartışan Gökhan Töre, sinirli hareketlerine içeride de devam etti. İdmanın ardından Şenol Güneş’in soyunma odasındaki uyarılarına da karşılık veren 26 yaşındaki futbolcu konusunda Beşiktaş yönetimi harekete geçti.

Mili futbolcudan savunma isteyen siyah-beyazlı yönetim, Gökhan Töre’nin kadro dışı kalmasına kadar birçok yaptırımı uygulayabileceği ifade edildi.

#Şenol Güneş
#Gökhan Töre
#​Beşiktaş
6 yıl önce