|

Güneş’in başına 5 dikiş

Beşiktaş Teknik Direktörü, F.Bahçe tribünlerinden atılan yabancı madde nedeniyle başından yaralandı. İlk müdahelesi soyunma odasında yapılan tecrübeli zakafasına 5 dikiş atıldı. Güneş daha sonra hastaneye kaldırıldı. Başarılı hocayı hastanede Beşiktaş Başkanı Orman ve siyah-beyazlı taraftarlar ziyaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 03:27 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
İlk müdahelesi soyunma odasında yapılan tecrübeli zakafasına 5 dikiş atıldı.
İlk müdahelesi soyunma odasında yapılan tecrübeli zakafasına 5 dikiş atıldı.

Maçın 57. dakikasında yaşanan olayların ardından soyunma odasına giden ve başına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hastaneye kaldırıldı. Kulübenin önünde başına yabancı madde gelen Güneş’in soyunma odası girişinde bir kez daha atılan maddeyle yerde kaldı. Başına 5 dikiş atılan Güneş’in hastaneye kaldırıldı. Fulya Acıbadem Hastanesi’ne götürülen tecürbeli çalıştırıcıyı, kulüp başkanı Fikret Orman ve yöneticiler ziyaret etti. Beşiktaş taraftarları Güneş’in kaldırıldığı hastanenin önüne gelerek, derbide yaralanan teknik adama destek verdi. “Şenol Güneş” diye tezahürat yapan taraftarlar uzun süre hastanenin önünde bekledi. Tecrübeli teknik adamı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da ziyaret ederken, kendisine geçmiş olsun dileğini iletti. Trabzonspor Kulübü de “Hicap ve öfke duyuyoruz” başlığıyla yayınladığı mesaj yayınlayarak “F.Bahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yaşanan olaylar ülke futbolunun içine düştüğü derin girdabın acıklı bir ifadesidir. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına isabet eden cisim, ülke futboluna vurulmuş ağır bir darbedir! Trabzonsporumuzun efsanesi; ismi Türk futboluna mal olmuş bu değerli futbol insanına yapılan saldırı karşısında hicap; ve dahası büyük bir öfke duyuyoruz! Unutulmasın ki bu gece yaşanan olay; şiddet, kaos ve eyyamcılıkla malul Türk futbolunun minyatür bir resmidir” denildi. Bordo-mavililarin başkanı Ahmet Ağaoğlu da Güneş’i ziyaret etti. Güneş, tedbir amaçlı dün gece müşahade altında tutuldu.


Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız

Yarıda kalan Fenerbahçe maçının ardından BJK TV, Şenol Güneş’e yapılanlara büyük bir tepki gösterdi. Ziraat Türkiye Kupası’nda yarıda kalan Fenerbahçe maçının ardından BJK TV’den büyük bir tepki geldi. BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, başına yabancı madde gelmesi nedeniyle hastaneye götürülen Şenol Güneş’e yapılanlara büyük tepki gösterdi. Bülent Ülgen canlı yayında madde atan taraftarları sert bir dille eleştirirken “Şenol Güneş’i ambulansa binerken tekmelemeye ve yumruklamaya çalışmışlar. Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız. En ağır şekilde yargılanmalı ve cezasını çekmelisiniz. Yazıklar olsun. Keşke 30 yıl daha almasaydınız da bu rezilliği Türkiye’ye yaşatmasaydınız’’ ifadelerini kullandı.


Cezalar kupada çekilecek

Ziraat Türkiye Kupası’nda olaylı derbinin yarıda kalmasının ardından Fenerbahçe’nin büyük ceza alması söz konusu. Peki Fenerbahçe bu cezayı ligde çekecek mi? Derbinin tatil edilmesinin ardından Fenerbahçe’nin alacağı ceza da merak konusu oldu. Fenerbahçe’nin taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddelerin ardından sarı-lacivertli kulübün oldukça ağır ceza alması bekleniyor. TFF Disiplin Talimatı’nın ilgili maddesine göre, Fenerbahçe ceza alırsa, sarı-lacivertliler bu cezasını Ziraat Türkiye Kupası’nda çekecek. Fenerbahçe’nin alacağı cezalar, Süper Lig’e yansımayacak.

#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Kupa maçı
6 yıl önce