|

Hasan Şaş'tan Galatasaray'a ret

Galatsaray'ın efsane isimlerinden Ergün Penbe, yönetimin Bülent Korkmaz'dan sonra Hasan Şaş'a gittiğini ancak Şaş'ın teklifi kabul etmediğini söyledi.

Yeni Şafak
11:45 - 17/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:24 - 17/03/2016 Perşembe
Diğer

Sarı-Kırmızılı kulüpte Jan Olde Riekerink teknik direktörlük görevine getirilmeden önce Bülent Ünder, Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş'a yapılan tekliflere olumsuz cevap alındı.



Galatasaray'ın efsane isimlerinden Ergün Penbe de yaşanan teknik direktör süreci konusunda TRT Spor' da anlattı.



Hasan Şaş da reddetti

Penbe, ''Önce Bülent Ünder'e gidildi. O kabul etmedi. Sonra Bülent Korkmaz'a gidildi. Dün akşam Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Ayhan ve ben beraberdik. Durum değerlendirmesi yaptık. Kendi fikrimi onlara aktardım. Bir takım sıkıntılarım vardı. Bu sıkıntıları Bülent hoca da ikili diyaloglarda yaşamış. Kayseri'ye gidilmeden önce 1.5 yıllık teklif yapıldı. 1.5 yıllık anlaştık dediler bana da. Yönetime güvenmediğim ve verilen sözlerin şu ana kadar tutulmadığı için teklifi kabul etmedim. 1.5 senelik sözleşme 9 haftaya düşürülüyor. Asıl konuşulması gereken uçakta ne oldu? Sonra Hasan Şaş'a bir teklif gitti. Hollandalı başınızda sen ve Orhan'da yardımcıları olun denmiş. Hasan ise 'Ben gelirsem ekibimle gelirim' diyerek teklifi reddetmiş.'' dedi.







#hasan şaş
#galatasaray
#teklif
#ergün penbe
8 yıl önce