|

Her şeyi Allah'tan isterim

Trabzonspor’un İranlı futbolcularından Vahid Amiri, “Hayatımdaki tüm olumsuzluklara rağmen hedeflerime Allah’ın sayesinde ulaştım. Her şeyi Allah’tan isterim” dedi. Bordo-mavili takımdaki hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Amiri, “Bu hedefim için savaşmaya geldim” diye konuştu.

Haber Merkezi
04:00 - 11/09/2018 Salı
Güncelleme: 05:10 - 11/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor’un İranlı futbolcuları Majid Hosseini ve Vahid Amiri, kulübün resmi dergisinin Eylül sayısında birlikte poz verdi.
Trabzonspor’un İranlı futbolcuları Majid Hosseini ve Vahid Amiri, kulübün resmi dergisinin Eylül sayısında birlikte poz verdi.

Trabzonspor’un İranlı futbolcuları Vahid Amiri ve Majid Hosseini, bordo-mavili takımın aylık dergisine yaptıkları açıklamalarda şampiyonluk yaşamak istediklerini belirttiler. Sol kanat oyuncusu Amiri, İran’da küçük yaştaki yetenekli çocukları tespit etmek için bir çalışma yapılmadığına dikkati çekerek, “Bu nedenle 19 yaşından sonra kariyerim başladı. Tüm bunlara rağmen hedefime ulaştım. Umarım tüm gençlere örnek olurum. Benim hayatımda belli katmanlar vardır. İlk sırada Allah geliyor. Her şeyi Allah’tan isterim. İkinci sırada annem ve babam var. Benim için çok dua edip hep destek vermişlerdir. Maddi açıdan normal ailelerden aşağıdaydık. Elimden geldiğince çaba harcadım, acı çektim, ama hedefimi düşündüğüm zaman rahatladım. Sonuç olarak verdiğim tüm sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadım” ifadelerini kullandı.

TEK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK

İlk kez yurt dışına çıktığı için çeşitli zorluklar yaşayabileceğini düşündüğünü ancak çok samimi bir ortamla karşılaşarak, adaptasyon sürecini yüzde 100 atlattığını anlatan 30 yaşındaki futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Takımımızdaki oyuncuların da çoğu milli takımlarında mücadele ediyor ve çok kaliteliler. Buraya geldiğimde yöneticilerimizle yaptığımız görüşmede ligdeki mücadele gücünden bahsettiler. Gördüğüm kadarıyla da durum öyle. Geçtiğimiz senelerde izlediğim lig içinde Trabzonspor’un çok önemli bir yere sahip olduğunu görmüştüm. Benim Trabzonspor’daki tek hedefim şampiyonluk yaşamak. Bu hedefim için de savaşmaya geldim. Teknik heyet ve kadro kalitemiz bu hedefi gerçekleştirmek için yeterli. Çok çalışıp tüm hedeflerimizi yerine getireceğiz inşallah.”

Hosseini: Taraftarlar büyük sevgi besliyor

Bordo-mavililerin stoper oyuncusu Majid Hosseini, Trabzonspor Dergisi’ne yaptığı açıklamada, Karadeniz ekibine gelmeyi hayırlı gördüğünü belirterek, “Umarım takımım için de hayırlı olur. Burada taraftarlar çok iyi. Takıma ve bizlere karşı büyük sevgi besliyorlar. Ayrıca Vahid ile birlikte aynı takımda oynamak da çok güzel. Hedefim en iyi futbolumu sergileyip, takımımın başarılarına ve şampiyonluğuna katkı sağlamak” ifadelerini kullandı. Hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Hosseini, “Kısa vadeli hedeflerim var. Bu hedeflerimin başında Trabzonspor’a katkı sağlamak geliyor. Teknik heyet ve taraftarların güvendiği bir oyuncu olup, gelecek yıl takımımla birlikte Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorum” dedi.

  • FUTBOLUMU GELİŞTİRMELİYİM
  • İlk kez ülke dışına çıkmanın kendisini korkutmadığını aktaran 22 yaşındaki oyuncu, “İlk aşamada böyle zorluklar vardır ama ülke dışına çıkacak olmak beni korkutmadı. Sadece eski kulübümün taraftarları kalmamı çok istediler. Ancak hedeflerim doğrultusunda bu adımı atmam şarttı. Buraya gelmekle işim bitmedi. Şimdi buraya gelmemi sağlayan futbolumu sürekli geliştirmem gerekiyor” ifadelerini kullandı.
ZİRVEDE BİR TRABZONSPOR

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligin geride kalan ilk 4 haftasında sergiledikleri performans için yaptığı değerlendirmede, “Transferler nedeniyle belki ideal kadromuzla sahaya çıkamadık ama bu dönemi başarılı atlattık” dedi. G.Saray galibiyetiyle takımdaki özgüvenin arttığını belirten Hacısalihoğlu, “G.Saray maçı Trabzonspor için yeniden yükseliş ve güzel bir serinin başlangıcı olacaktı. İnşallah öyle de olacak. Ancak lig bir maçlık bir maraton değil. Hedefimiz Trabzonspor’un her dönem, her sezon hak ettiği gibi zirvede olması. Şampiyonluk için seyirciyle, camiayla bütünleşmek ve ekonomik düzlüğe çıkmak şart. Bir maç ile bu işler hallolmaz” diye konuştu.

BURAK YILMAZ’A İNCE MESAJ

Asbaşkan Hacısalihoğlu, transferin son gününde takımdan ayrılması gündeme gelen Burak Yılmaz için, “Endüstriyel futboldan itibaren bu tip transfer hadiseleri yaşanıyor. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez konumda olmuyor. Kulübün ihtiyaçlarına göre birçok oyuncu gidebiliyor ya da katılabiliyor” dedi.


Burak takımla çalıştı

Trabzonspor, Süper Lig’in 5. haftasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük izinin ardından dün akşam başladı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan oyuncular katılmadı. Sosa, Toure ve Kamil Ahmet ise takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan ve alacakları nedeniyle kulübü federasyona şikayet eden Burak Yılmaz, takımla birlikte çalışmalara dahil oldu. İdmanı izleyen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ünal Karaman ile bir süre saha kenarında özel görüştü.

Kalafatoğlu’na teşekkür mesajı

Trabzonspor, eski başkan yardımcısı Engin Kalafatoğlu’na teşekkür etti. Kulüpten yapılan yapılan açıklamada, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) 2010-11 sezonuyla ilgili süren dava için Kalafatoğlu’nun kulübe maddi destekte bulunduğu belirtilerek, “Camiamız; adalet, ülke sporu ve insanı için mücadelesini sürdürmektedir. Sayın Kalafatoğlu’na bu örnek davranışından dolayı, kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ederiz” denildi.

#Trabzonspor
#Majid Hosseini
#Vahid Amiri
6 yıl önce