|

Herkes keyif alacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yeni sezon öncesinde takımı hakkında yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’un her zaman zirveye oynama zorunluluğu olduğundan yola çıkarsak sorumluluğumuzun farkındayız. Bizim sahaya yansıttığımız futboldan herkes keyif alacak” ifadelerini kullandı

Yeni Şafak
04:00 - 7/08/2018 Salı
Güncelleme: 03:30 - 7/08/2018 Salı
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak hafta sonu başlayacak olan Süper Lig’i bekleyen Trabzonspor’da, teknik direktör Ünal Karaman, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Tecrübeli teknik adam, takımda kalan ve yeni gelen futbolcuların uyum sorununu giderdiğini ve bu hafta tamamen hazır olup lige hazır girmek istediklerini söyledi. Yaptığı transferlerle yeni sezon öncesinde son oynadığı Cagliari maçında ümit veren Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, oyundan keyif alan ve izleyenlere keyif veren bir takım olgusu oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine vurgu yapan Karaman, “Lig cuma günü başlıyor. Yeni transferlerimizin uyum sorununu bir haftada gidereceğimizi umuyorum. Gelen arkadaşlarımızın hazır olarak takıma katılması bizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Herkesin düşünce birliği içinde olması gerektiğinin altını çizen teknik direktör Karaman, “Yönetiminden, teknik heyetine, taraftarına futbolcusuna kadar herkesin aynı düşünce içinde olması için çaba gösteriyoruz. Bu bütünlüğü sağlamamız halinde işimiz daha da kolaylaşacak. Trabzonspor’un her zaman zirveye oynama zorunluluğu olduğundan yola çıkarsak sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu anlarız sanıyorum. Kimsenin niyetinden şüphemiz yok. Bizim sahaya yansıttığımız futboldan herkes keyif alacak” diye konuştu.

#​Trabzonspor
#Ünal Karaman
6 yıl önce