|

İdmanda dikkat çeken futbolcu

Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Fenerbahçe'de özel maske ile koşan Hasan Ali Kaldırım, dikkat çekti.

Yeni Şafak
14:37 - 2/02/2016 Salı
Güncelleme: 14:52 - 2/02/2016 Salı
Diğer

Fenerbahçe'nin başarılı kanat oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, bu sabah yapılan antrenmanda özel bir çalışma yaptı. Gribal enfeksiyon ve ardından yaşadığı sakatlık sebebiyle kondisyon açığını kapatan futbolcu, bugünkü çalışmada özel bir maske ile koştu.Bu maskeyi takarak yüksek rakımda koşuyormuş gibi efor sarfeden futbolcu bu sayede akciğer performansını arttırıyor.



Gökhan Gönül özel program dahilinde çalıştı

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.



Ertuğrul Taşkıran antrenmanın ilk bölümünde takımla, ikinci bölümde ise özel program dahilinde çalıştı. Abdoulaye Ba ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Gökhan Gönül özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.



Fenerbahçe, Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.













#fenerbahçe
#antalyaspor
#hasan ali kaldırım
#maske
8 yıl önce