|

Igor Tudor taviz vermiyor

G.Saray Teknik Direktörü İgor Tudor, Sneijder başta olmak üzere, işini ciddiye almayan hiç bir oyuncuya tolerans göstermiyor. Hırvat çalıştırıcının uyarılarına maruz kalan son isimler ise De Jong, Chedjou ve Carole

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:56 - 4/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Igor Tudor
Igor Tudor

Galatasaray’da göreve ilk geldiği dönemde çıktığı iki idman sonrası disiplinsiz davranışlarda bulunduğu için Bruma’yı ilk resmi maç olan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi kadro dışı bırakan teknik direktör Igor Tudor, takım disiplinine uymayan futbolculara taviz vermiyor. Adanaspor maçı öncesi disiplinsiz davranışlarda bulunan Chedjou’yu maç kadrosuna almayan Hırvat teknik adam, ağrıları olan ve kendisine bakmayan Carole’e de uyarılarda bulundu. Genç çalıştırıcı, en büyük göz dağını ise takımda koşu mesafeleri en düşük olan iki Hollandalı yıldız Sneijder ve De Jong’u yedek bırakarak verdi.

Yönetimden takım üzerinde yaptırımlar konusunda tam yetki alan Tudor’un, Sneijder’i uzun bir aradan sonra sakatlığı bulunmamasına rağmen Adanaspor maçında yedek bırakması sarı-kırmızılı yöneticilerden de tam destek aldı. Koşu mesafelerine dikkat eden ve her oyuncusundan kendisini geliştirmesini bekleyen Hırvat çalıştırıcı, Sneijider’de ilerleme ve gelişme görmediği için yedek bıraktığı öğrenildi.

Selçuk duran topu affetmiyor

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, ligde gollerine devam ediyor. Son olarak Adanaspor maçında penaltıdan iki gol bulan yıldız oyuncu, gollerinin çoğunu duran toplardan attı. 32 yaşındaki futbolcunun son 2 sezonda ligde kaydettiği 15 golün 11 tanesi duran toplardan geldi. Bu gollerin 8'ini penaltıdan atan Selçuk, 3 golü ise frikikten buldu. Sezonun ilk yarısındaki performansıyla eleştirilen yıldız futbolcu, Hırvat teknik adam İgor Tudor'un takımın başına gelmesiyle adeta kendini buldu. Kaptan, hem ortaya koyduğu mücadeleyle, hem de golleriyle son haftaların formda ismi oldu.

Cavanda’ya 'hazır ol' mesajı

Galatasaray’da taraftarların en çok eleştirdiği isimler arasında yer alan Luis Cavanda'dan teknik direktör Igor Tudor’un memnun kaldığı öğrenildi. Hırvat çalıştırıcının, Başakşehir ve F.Bahçe maçlarında da sağ bekte Angolalı oyuncuyla devam edeceği öğrenildi. Sabri'nin performansından memnun olmayan, Linnes'i de Carole'un sakatlığı nedeniyle sol bekte görevlendiren Tudor, Cavanda'dan hazır olmasını istediği belirtildi.

Porto ile Josue
pazarlıkları

Gelecek sezonun planlarına başlayan G.Saray'da teknik direktör Igor Tudor, kiralık forma giyen Josue’nin performansını beğeniyor. Sneijder’in gelecek sezon takımda olmaması üzerine planlar yapan Hırvat çalıştırıcının isteğiyle, G.Saray yönetiminin, 2018 yılına kadar Portekiz kulübü ile bonservis ücreti bulunan Josue için 3 milyon Euro'yu gözden çıkartabileceği iddia edildi.

#Galatasaray
#Igor Tudor
#Sneijder
7 yıl önce