|

İki yabancı mecbur gidecek

Falcao'nun resmi imzayı atmasının ardından yabancı oyuncu sayısı 16’ya çıkacak olan Galatasaray'ın 2 lejyonerle yollarını ayırması gerekecek.

Haber Merkezi
11:06 - 18/08/2019 Pazar
Güncelleme: 11:25 - 18/08/2019 Pazar
Yeni Şafak
Fatih Terim, Mitroglou ve Ozornwafor'u Denizlispor maçı kadrosuna almamıştı.
Fatih Terim, Mitroglou ve Ozornwafor'u Denizlispor maçı kadrosuna almamıştı.

Galatasaray’ın Roma’dan Steven Nzonzi’yi transfer etmesi sonrasında sarı-kırmızılı takımda yabancı sayısı 15’e ulaştı. Falcao transferinin de tamamlanmasının ardından Galatasaray’da bulunan yabancı oyuncu sayısı 16’ya çıkacak.

Süper Lig’de 14 yabancı kuralı uygulanırken, sarı-kırmızılıların 2 lejyonerle yollarını ayırması gerekecek. Mbaye Diagne’yi satmayı başaramayan Galatasaray’da gözler Denizli karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Mitroglou ve Ozornwafor’a döndü.

2020 yılına kadar kiralanan 2,6 milyon Euro yıllık net ücret kazanan Yunan golcü takımdan gönderilmeye çalışılıyor. İçinde bulunduğumuz transfer döneminde Galatasaray’a katılan Nijeryalı genç oyuncu Valentine Ozornwafor’un ise yetişmesi için bir takıma kiralanması bekleniyor.

Bu iki isim dışında hala Mbaye Diagne’nin transferi için uğraşan sarı-kırmızılılar Senegalli futbolcu için 13 milyon Euro’ya yakın bir teklif gelmesi halinde gitmesine yeşil ışık yakacak.


#Galatasaray
#Diagne
#Mitroglou
5 yıl önce