|

İlkay Gündoğan resti çekti

Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman milli oyuncusu İlkay Gündoğan’ın kontratını uzatmama kararı aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:31 - 18/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:37 - 18/02/2016 Perşembe
Diğer

Borussia Dortmund'un yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın yeni sözleşme imzalamak istemediğini kulübüne bildirdiği iddia edildi.



Alman Bild gazetesinin haberine göre, Türk asıllı Alman milli yıldız 2017'de bitecek olan sözleşmesinin ardından Dortmund ekibinden ayrılmak istiyor. Özellikle Premier League ekiplerinden Arsenal, Liverpool ve Manchester City'nin yanı sıra Serie A ekibi Juventus'un da ciddi şekilde ilgilendiği İlkay Gündoğan, Fransa'da düzenlenecej Euro 2016 turnuvasının ardından kulübünden ayrılmak istiyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre ise, 2017 yılında kulübü Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona erecek olan İlkay Gündoğan'ı transfer etmek isteyen kulübün minimum 30 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.





2015 yılında Borussia Dortmund ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan İlkay Gündoğan, uzun sürdir Avrupa'nın dev takımlarının radarında. 25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yılın Nisan ayında yaptığı açıklamada sözleşmesini yenilemek istemediğini açıklamasına rağmen yaz aylarında sözleşmesini 2017'ye kadar uzatmıştı.


#İlkay Gündoğan
#Borussia Dortmund
8 yıl önce