|

İsviçre'de gündem Eren Derdiyok

İsviçre basını, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Eren Derdiyok'u sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansa övgü yağdırdı.

Yeni Şafak
16:40 - 18/09/2016 Pazar
Güncelleme: 13:53 - 18/09/2016 Pazar
İsviçre basını, Galatasaray formasıyla muhteşem bir rövaşata golüne imza atan Eren Derdiyok'u manşetlerine taşıdı.
İsviçre basını, Galatasaray formasıyla muhteşem bir rövaşata golüne imza atan Eren Derdiyok'u manşetlerine taşıdı.

İsviçre basını, Galatasaray formasıyla Rizespor'a karşı 2 gol atan Eren Derdiyok'u manşetlerine taşıdı.



'Galatasaray'ın idolü olma yolunda
'

Sarı-kırmızılı takıma geldiği günden beri gösterdiği performans ile dikkat çeken dün akşam Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor maçında takımı adına 2 gol atan Eren Derdiyok için İsviçre basınının önde gelen gazetelerinden Le Matin gazetesi "Eren Galatasaray'da parlıyor" manşeti ile verdiği haberde "Derdiyok gelecekte Galatasaray'ın idolü olma yolunda. Rizespor'a karşı 2 gol atan milli futbolcumuz ilk golü görülmeye değer cinstendi. Eren'in 2. golü ise maçın 89. dakikasında galibiyeti garantileyen gol oldu. Türkiye Ligi'nin 4. Haftasında Derdiyok attığı 4 golle gol krallığı sıralamasında da ilk sırada yer aldı" diye yazdı.



'İsviçre Milli Takımı için kazanç'

Bu arada İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Viladimir Petkovıç'in, 'Eren'in formda olması milli takım için büyük bir kazançtır' dediğini yazdı.


  • Transferi için Kasımpaşa'ya 4 milyon euro bonservis ödenen ve her bir sezon için 2 milyon 150 bin avro garanti ücretle 3 yıllık mukavele imzalanan Eren Derdiyok'un maliyeti nedeniyle zaman zaman eleştiriler yapılsa da oyuncunun ortaya koyduğu performans bu durumu kısa sürede tersine çevirdi.
  • Süper Lig'in ilk 4 haftasında da forma giyen ve toplam 327 dakika süre alan Eren, rakip fileleri 4 kez havalandırarak takımının en skorer ismi olmayı başardı.





#Eren Derdiyok
#Galatasaray
#Çaykur Rizespor
8 yıl önce