|

İtalyan basını: Beşiktaş Isla ile anlaştı

Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş, ilk transferini yapmaya çok yakın. İtalyan basınında yer alan haberlere göre siyah beyazlılar bonservisi Juventus'ta olan Mauricio Isla için menajeriyle anlaşmaya vardı. Kulübüyle ise pazarlıklar sürüyor.

Yeni Şafak
17:06 - 7/06/2016 Salı
Güncelleme: 17:19 - 7/06/2016 Salı
Yeni Şafak
Mauricio Isla geçen sezon Marsilya formasıyla defansif orta saha bölgesinde forma giydi.
Mauricio Isla geçen sezon Marsilya formasıyla defansif orta saha bölgesinde forma giydi.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın, Juventus'ta forma giyen Mauricio Isla'nın transferi için menajeriyle anlaştığı iddia edildi. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Beşiktaş'ın geçen sezon da kiralamak istediği ancak ikna edemediği Şilili oyuncu Isla'yı Copa Amerika'da izlediği ve oyuncunun transferi konusunda önemli yol katettiği belirtildi.



Haberde ayrıca Beşiktaş'ın İdari Direktörü Ali Naibi'nin, ABD'ye gelerek Şili formasıyla Copa America'da mücadele eden Isla'yı Arjantin maçında izlediği aktarıldı. 27 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda Beşiktaş'ın teklifini reddedip Marsilya'ya kiralık olarak gönderilmişti.



Orta saha için mi, sağ bek için mi?

Marsilya'da geçen sezon defansif orta saha bölgesinde oynayan Mauricio Isla, Şili Milli Takımı'nda ise sağ bekte forma giyiyor. Siyah beyazlıların Isla hamlesi Atiba'nın takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı. 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon Marsilya formasıyla 20 lig maçına çıkmış ve defansif orta saha mevkisinde oynamıştı.




-








#Mauricio Isla
#Beşiktaş
#Juventus
8 yıl önce