|

Jack Wilshere transferi sağlık testlerine bağlı

Fenerbahçe'nin transfer etmeyi planladığı İngiliz futbolcu Jack Wilshere'ın İstanbul'a geldiği ve sarı lacivertlilerle sözleşme imzalamak üzere olduğu belirtilmişti. Ancak sarı lacivertli kulüp bu transferde oldukça temkinli. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Davide Comolli'nin ekibinin detaylı bir sağlık kontrolü istediği oyuncunun transferi bu raporların temiz çıkması halinde gerçekleşecek.

Yeni Şafak
20:43 - 29/06/2018 Cuma
Güncelleme: 21:36 - 29/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
​Jack Wilshere.
​Jack Wilshere.

Fenerbahçe'de transferi an meselesi olan İngiliz yıldız Jack Wilshere için sağlık raporu bekleniyor. Başarılı orta saha oyuncusunun sakatlık geçmişinin oldukça şüpheli olması sebebiyle futbol direktörü Davide Comolli'nin ekibinin oyuncunun sağlık raporlarını detaylı şekilde incelediği belirtildi.

Özellikle 2015-2017 yılları arasında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle transferi 'risk' olarak görülen oyuncunun yapılacak sağlık testlerinin ardından transferi netlik kazanacak.
  • Hatırlanacağı üzere yıldız futbolcunun 2 gün önce Phillip Cocu'yu İstanbul'a getiren uçakla getirildiği ancak bunun basından saklandığı belirtilmişti.

Sakatlık geçmişi taraftarı endişelendiriyor

Yetenekleriyle taraftarı heyecanlandıran Jack Wilshere, sakatlık geçmişi sebebiyle de endişe havası doğuruyor. Aziz Yıldırım yönetimi zamanında yapılan Van Persie transferi de dikkate alındığında transferine şüpheyle yaklaşılan Wilshere, Premier Lig'de bir çok sakatlık yaşadı. 2011-2012 sezonunda dizinden operasyon geçiren oyuncu, özellikle bu süreçten sonra bir çok sakatlık yaşadı.

  • Aynı sakatlığı 2016-2017 sezonunda yaşayan futbolcu geçtiğimiz sezon ise 40 resmi maçta oynadı. 26 yaşındaki futbolcu 2.795 dakika sahada kalırken 2 gol attı, 7 de asist yaptı.

#Fenerbahçe
#Jack Wilshere
6 yıl önce