|

Negredo Al Nasr'a doğru

Beşiktaş'ın İspanyol golcü Negredo için Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr’dan gelen teklifi kabul etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haber Merkezi
04:00 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:51 - 13/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Siyah-beyazlıların geçen sezon Valencia’dan 2.5 milyon Euro’ya transfer ettiği Negredo, 43 resmi maçta 15 gol ve 9 asistle oynadı. İspanyol oyuncu, bu sezon ise 5 resmi maçta 3 gol buldu.
Siyah-beyazlıların geçen sezon Valencia’dan 2.5 milyon Euro’ya transfer ettiği Negredo, 43 resmi maçta 15 gol ve 9 asistle oynadı. İspanyol oyuncu, bu sezon ise 5 resmi maçta 3 gol buldu.

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyuncunun yıllık 4 milyon 250 bin Euro’luk yıllık ücretinden kurtulmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr’dan gelen teklifi kabul etmeye sıcak baktığı kaydedildi. Beşiktaş’ın bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro alacağı ifade edildi. Tecrübeli golcünün ise yıllık 7 milyon Euro alacağı öğrenildi.

33 yaşındaki oyuncunun, siyah-beyazlı kulüpten alacaklarını da bırakacağı ifade edildi. Birleşik Arap Emirlikleri ile saat farkından dolayı mesai bittiği için işlemlerin bugüne kaldığı, Al Nasr Kulübü’nün bugün resmi bir açıklama yapmasının beklendiği de ifade edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki gün yaptığı basın toplantısında Negredo ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Negredo’nun gitmesini istemem. En uyumlu olduğum futbolcularımdan biri. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda oturulur bir karar verilir” açıklamasını yapmıştı.

Love ve Larin'le yola devam

Negredo’nun takımdan ayrılması durumunda siyah-beyazlıların yoluna Vagner Love ve Cyle Larin ile devam edeceği belirtildi. Transfer dönemi sona ermeden kadrosunu golcü bir isimle takviye edemeyen siyah-beyazlılarda, gollerini atmaya başlayan İspanyol golcünün satışı sonrası taraftarların nasıl bir tepki vereceği de camiada merak konusu.

  • Adalı listeye girdi
  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, pazar günkü olağanüstü genel kuruldaki yönetim listesi belli oldu. Listede en dikkat çeken isim, 2013’te Orman’ın karşısına aday çıkan ancak seçimi kaybeden Serdal Adalı oldu. Orman’ın listesindeki isimler şöyle: Fikret Orman, Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Metin Albayrak, Şafak Mahmutyazıcoğlu, Cihat Kumuşoğlu, Hüseyin Mican. Başkan Fikret Orman, dün BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş ile aralarında sorun olmadığını belirten Orman, Serdal Adalı’nın yönetiminde olacağını belirtirken, Erdal Torunoğulları için de “Yönetimimdeydi ancak var mıydı yok muydu biz anlayamadık“ yorumunu yaparken, “İyi çalışmayanlarla yolumuzu ayırır, iyi çalışanlarla da devam ederiz. Gönlü kırılanlar haklarını helal etsin” dedi.
#Beşiktaş
#Negredo
#Sponsor
6 yıl önce