|

Jose Ernesto Sosa'dan sürpriz karar

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak için nabız yokladığı Jose Ernesto Sosa sürpriz bir karar aldı.

Yeni Şafak
17:03 - 21/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:13 - 21/12/2016 Çarşamba
Diğer
Sezon başında Beşiktaş'tan 7.5 milyon euroya Milan'a transfer olan Sosa, beklentileri karşılayamamıştı.
Sezon başında Beşiktaş'tan 7.5 milyon euroya Milan'a transfer olan Sosa, beklentileri karşılayamamıştı.

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde Milan'a transfer olan ancak İtalyan temsilcisinde istediğini bulamayan Jose Sosa için Fenerbahçe bir süredir nabız yokluyordu. Milan'ın da ara transfer döneminde takımdan göndermek istediği Sosa için devreye giren Fenerbahçe, İtalyan kulübüne kiralama teklifi sunmuş ve diğer bir yandan da Jose Sosa ile temaslarını sıklaştırmıştı.



Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'ın da Talisca'nın sakatlığından dolayı "kiralık" olarak nabız yokladığı Sosa, her iki Türk temsilcisine de olumsuz cevap verdi ve kariyerine Milan'da devam etmek istediğini ifade etti.



Sporx'te yer alan habere göre; Milan'da adaptasyon sorunu yaşadığını ancak bu sorunun kısa bir süre içerisinde ortadan kalkacağını belirten Sosa, Milano'da kendisini kanıtlayacağını ve ailesi ile beraber Milano'da yaşamaya devam edeceğini hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş yönetimine iletti.



En az iki oyuncusunu göndermeyi planlayan Milan; Luiz Adriano, Leonel Vangioni ve José Sosa'yı satılık listesine koydu. Vangioni için Sevilla ile Torino'nun istekli olduğunu ancak kiralama yoluna gitmek istedikleri kaydedildi. Adriano ve Sosa içinse resmi bir teklifin ulaşmadığının altı çizildi.














#Jose Ernesto Sosa
#Beşiktaş
#Süper Lig
7 yıl önce