|

Kalbim hep buradaydı

Beşiktaş Ersan Adem Gülüm'ü 6 aylığına renklerine bağladı. 1 yıl aradan sonra siyah-beyazlı kulübe geri dönen Ersan “Kalbim hep buradaydı. Beşiktaş sevdasını içimden çıkartamazsınız. Katkı yapacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 03:40 - 27/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin kulüplerinden Hebei China Fosaşlarımla her zaman temas halindeydim. Buraya 6 yılımı verdim. Hiç ayrılmamış gibiyim. Sanki tatile gidip, geri döndüm. İnşallah bu sezon da şampiyon olacağız. Hocam beni hazır bulur ve görev verirse, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şu an Marcelo ve Tosic çok iyi uyum yakaladılar. Ben takımı destekleyeceğim, motive edeceğim" diye konuştu.



Bedavaya kiralandı


Beşiktaş, 2015-2016 sezonunun devre arasında Çin'in Hebei China Fortune kulubüne 7 milyon Euro bonservis bedeliyle sattığı Ersan Adem Gülüm'ü, Çin ekibine herhangi bir bedel ödemeden kiraladı. 6 aylığına siyah-beyazlı formayı giyecek olan tecrübeli stopere ise 400 bin Euro ücret ödenecek. Ersan'ın maç başı ücreti ise bulunmuyor. Beşiktaş Futbol A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Ersan Adem Gülüm'ün geçici transferi konusunda kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Hebei China kulübüne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Oyuncuya 2016-2017 sezonu için 400 bin Euro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.”




#Ersan Adem Gülüm
#Beşiktaş
#Hebei China Fortune
7 yıl önce