|

Kaptanlar değişiyor

Fenerbahçe’de Mehmet Topal, Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım’dan oluşan takım kaptanları değişiyor. Teknik direktör Phillip Cocu takımda yeni kaptan belirleme kararı aldığı öğrenildi.

Haber Merkezi
09:15 - 5/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:28 - 5/09/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Yıllardır Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Volkan Demirel, Kayserispor maçında yerini yeni transfer Harun Tekin'e bıraktı.
Yıllardır Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Volkan Demirel, Kayserispor maçında yerini yeni transfer Harun Tekin'e bıraktı.

Sarı-lacivertli taraftarların kadroda en fazla tepki gösterdiği isim olan Hasan Ali ile Mehmet Topal ve Volkan Demirel'in yaşanan süreçte çok fazla yıprandıkları düşünülüyor. Ayrıca tecrübeli kaleci Volkan ile Mehmet Topal’ın zaman zaman yedek kalması nedeniyle takım içerisinde yeni bir lider arayışı baş gösterdi. Hollandalı teknik adam bunun üzerine takım içerisinde arkadaşlarını yönlendirecek, takımın enerjisini, istek ve arzusunu sürekli yukarıda tutacak isim arayışına girdi.

İlk sırada Skrtel

Teknik heyet ve Comolli konuyu masaya yatırırken, listenin ilk sırasında Slovak stoper Skrtel yer alıyor. Volkan ile Mehmet Topal’ın yedek olduğu Kayserispor maçında Slovak stoper sahada Hasan Ali olmasına rağmen mücadeleye takım kaptanı olarak çıktı. Skrtel’in yanı sıra Alper Potuk’un da takım kaptanlığına getirilmesi gündemde.



#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
6 yıl önce