|

Karaman dört takviye istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yönetime verdiği transfer listesinde iki stoper, bir orta saha ile bir de sol açığın kadroya dahil edilmesini istedi. Bordo-mavililerin genel koordinatörü Özkan Sümer’le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Karaman, menajerlerin taleplerinin dikkate alınmamasını istedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:51 - 21/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman yönetime takviye istediği bölgelerin listesini verdi. Bordo-mavililerin teknik direktörü Karaman, gündeme gelen isimlerin yeni sezonda oyun düzenine ve takımın yapısına uygun olmasına dikkat ederken, iki stoper, bir orta alan ile bir de sol açık oyuncunun öncelikleri olduğunu belirtti. Agresif bir anlayışın hakim olacağı takım yapısına uygun oyuncular transfer etmeye özen gösterdikleri öğrenilen Karaman, transferlerin Slovanya kampına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

MENAJERLER DİKKATE ALINMIYOR

Yardımcılarıyla birlikte yaklaşık bir aydır bordo-mavili takımın gecen sezon oynadığı maçları izleyen ve futbolcuların genel durumlarıyla ilgili olarak not tutan Karaman, takımın genel durumuyla ilgili olarak genel koordinatör Özkan Sümer ile de durum değerlendirmesi yaparak transferi şekillendiriyor. Menajerden gelen talepleri dikkate almayan ve bilmedikleri oyuncuları transfer etmeyi düşünmediklerini belirten Karaman, birlikte düşünen, mücadele eden, birlikte gülen ve ağlayan bir ekip oluşturmaya çalışacaklarını belirtti.


Umar Aminu kiralık gelebilir

Transfer çalışmaları kapsamında son olarak Damien Da Silva ile görüşen Trabzonspor, Osmanlıspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Umar Aminu’yu da renklerine katmayı çok isterken, maliyeti konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle beklemeye geçildi. 23 yaşındaki genç futbolcunun bonservis bedelini oldukça yüksek bulan Karadeniz ekibi ile Osmanlıspor’un istediği fiyat arasında uçurum bulunuyor. Umar Aminu’yu kadrosuna katmayı çok arzu eden Karadeniz ekibi, kiralık formülü üzerinde de duruyor. Osmanlıspor ile geçtiğimiz sezon ligden düşen Aminu, çıktığı 31 maçta 5 gol atıp 7 de asist yapmıştı.

Altyapıda değişiklik

Son yıllarda yönetimlerin değişmesiyle koordinatör ve antrenörlerde de değişikliğe gidilen Trabzonspor alt yapısında yine değişikliğe gidiliyor. Bordo-mavili kulübün genel koordinatörü Özkan Sümer’in sorumluluğunda yeniden yapılandırılan alt yapıda İhsan Derelioğlu’nun yerine daha önce bu görevde bulunan Hamit Cihan’ın getirildiği ve bazı branşlarda da değişikliklere gidildiği belirtildi.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
6 yıl önce