|

Karaman sabır istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, istenilen düzeye geleceklerini belirterek, “Kampın yorgunluğu geçtiğinde özlenen takım ortaya çıkacak” dedi.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 23/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 05:26 - 23/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Süper Lig’in 3. haftasında Ankara’da oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, camiaya seslenerek özlenen ve beklenen takımın ortaya çıkması için biraz sabır göstermesini istedi. Evlerinde oynadıkları Sivasspor maçında iyi bir futbolla galibiyete uzandıklarını ve bu oyunun taraftar desteğiyle de geldiğine dikkat çeken Karaman, “Aynı istek ve arzuda tüm maçlarımızı oynamayı ilke edindik. Bunda taraftarımızın katkısı da etken olacaktır. Bu bütünlüğü devam ettirip, istenilen takımın oluşmasına sabır gösterilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Yoğun ve yorucu bir kamp dönemi sonrası lige girdiklerini hatırlatan Karaman, “Yenilerin uyumu ve kamp döneminin yorgunluğu, en büyük rakibimiz. Yönetim, teknik kadro ve futbolcuların düşünce birlikteliği taraftarın beklentilerine cevap verecektir. Fakat biraz sabır istiyoruz. Sezon öncesi kampının yorgunluğu giderildikçe özlenen Trabzonspor ortaya çıkacak” dedi.


Beşiktaş teklif yapmadı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz için Beşiktaş’tan teklif almadıklarını söyledi. Ağaoğlu, “Beşiktaş, Trabzonspor’a resmi bir teklif yapmadı. Ben bir oyuncuyu istiyorsam hiçbir yetkisi olmayan insanla irtibata geçmem. Burak’a teklif yapmak isteyen önce kulübe yapar” dedi.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
6 yıl önce