|

Karaman tam gün çalışıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yeni sezon öncesi ekibiyle tesislerde adeta kamp kurdu. Tecrübeli hocanın ilk hedefi, son ana kadar mücadele eden ve formanın hakkını veren bir ekip ortaya çıkarmak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/06/2018 الأحد
Güncelleme: 03:20 - 10/06/2018 الأحد
Yeni Şafak
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ünal Karaman
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ünal Karaman

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, yeni sezon öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde adeta kamp kurdu. Bordo-mavili kulüple anlaşmasının ardından şehirden bir günlüğüne ayrılan ve tekrar Trabzon’a gelerek çalışmalarını arkalıksız sürdüren deneyimli teknik adam, futbol camiasının tatilde olduğu dönemde yeni Trabzonspor kadrosunu inşa etmek için yoğun bir mesai harcıyor. Ekibiyle birlikte belirlenen oyuncular üzerine araştırmalar ve tespitler yapan teknik ekip, kamp dönemine yeni isimler katmayı hedefliyor. Futbolculuk döneminde 9 yıl formasını giydiği, çeşitli dönemlerde yardımcı hocalık ve sportif direktörlük görevlerinde bulunan Ünal Karaman, bu kez teknik direktör olarak görev aldığı Trabzonspor’a, sıkıntılı bir süreçte gelmesine rağmen sorunları aşmak için Özkan Sümer ve yönetimle birlikte koordineli bir çalışma yürütüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan mesai Ramazan ayı olması nedeniyle sahura kadar sürdüren teknik heyet, hem mevcut kadroda yer alacak oyuncularla birlikte kadroya dahil etmeyi planladıkları oyuncuların koordinasyonu hakkında ince eleyip sıkı dokuyorlar.

Ünal Karaman, son yıllarda izlenen transfer politikasında yapılan hataları tekrarlamak istemiyor. Karaman için öncelik ise Trabzonspor’un menfaatleri ve kendini burada his eden oyuncuları kadroya dahil edebilmek. Trabzonspor Teknik Direktörü, yeni sezon öncesi Trabzon’u hissedecek ve Trabzonspor’da olmaktan mutlu olacak oyuncu kadrosu oluşturmayı planlıyor. Mevcut kadroda yer alan oyuncularla birlikte 1 Temmuz’da başlayacak olan kamp öncesi görüşmeler yapacak deneyimli teknik adam tek tek futbolcuların fikirlerini alarak yeni yol haritasını belirleyecek. Oyuncuların niyetlerini öğrenecek olan Karaman, elde edeceği bilgiler doğrultusunda Özkan Sümer ve yönetimle fikirlerini paylaşacak. Mutlu olmayan bir oyuncu ile aynı çatının altında olmak istemeyen Karaman, Trabzon’u ve Trabzonspor’u hisseden takım ruhu ortaya çıkarmak için mücadele edecek.

  • Kamp Slovenya’da
  • Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da kamp gerçekleştirecek. Trabzon’da 26 Haziran’da toplanarak sağlık kontrollerinden geçmeye başlayacak bordo-mavililer, yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde yurt dışı kamp çalışmalarını iki etap halinde Slovenya’da yapacak. 1 Temmuz’da Slovenya’ya gidecek bordo-mavililer, 24 Temmuz’a kadar burada yapacağı çalışmalarla yeni sezona hazırlanacak

Localar artık TL üzerinden satılacak

Trabzonspor Spor Kulübü, Medical Park Stadyumu’ndaki loca fiyatlarını Euro’dan TL’ye çevirdiğini açıkladı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Euro olarak belirlenen ve satışa sunulan localarımız bu sezon itibarıyla TL olarak satışa sunulacaktır. 11 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacak yeni loca satışları ve mevcut locaların sürelerinin uzatma şartları da belirlendi. Buna göre, batı tarafındaki VIP localar 3 sezonluk satılacak, doğu, köşe ve kale arkalarındaki localar ise sezonluk, iki sezonluk ve üç sezonluk şeklinde alınabilecek.” Loca fiyatları 100 bin ile 1.5 milyon TL arasında değişiyor.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
٪d سنوات قبل