Karavaev, Lens’e meydan okudu

Yeni Şafak, Haber Merkezi
04:00, 04/01/2017, Çarşamba
Yeni Şafak
Karavaev, Lens’e meydan okudu

Fenerbahçe’nin yeni transferi Karavaev, sezonun ikinci yarısında birlikte oynayacağı Hollandalı yıldız için “Lens çok hızlı bir oyuncu. İnanılmaz bir hızı var. Rekabeti seviyorum. Neler olacağını göreceğiz. Kendime güveniyorum. Forma için savaşacağım” dedi.

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'ten 100 bin Euro bedelle sezon sonuna kadar kiraladığı Oleksandr Karavaev'den iddialı sözler. Ukrayna basınına röportaj veren Karavaev, sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Jeremain Lens ile forma savaşına hazır olduğunu söyledi. Kiralık forma giydiği Zorya Luhansk'ta sağ açık oynayan Karavaev, Fenerbahçe'de Lens'in olduğu hatırlatılması üzerine “Rekabeti severim. Lens ile rekabete hazırım. Ben kendime güveniyorum. Forma savaşı için hazırım. Dinamo Kiev'de ona karşı oynamıştım. Çok hızlı bir oyuncu. Çılgın derecede bir hıza sahip" dedi. F.Bahçe'de forma giymenin milli takım kariyeri için bir fırsat olacağını vurgulayan genç oyuncu, “Fenerbahçe Türkiye'de büyük, zengin ve tarihinde başarıları olan bir kulüp. Hedefleri olan bir takım. Kariyerim için çok önemli bir dönem olacaktır" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe taraftarlarına da övgülerde bulunan Karavaev, “Fenerbahçe taraftarları çok ateşli ve coşkulu. Takımlarına sahip çıkıyorlar. Çok güçlü bir destek var” diye konuştu. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Boyko ile görüştüğünü belirten Karavaev, “O ve Türkiye'ye giden diğer Ukraynalı futbolcular taraftarların çılgın bir destek verdiğine dikkat çektiler. Türkiye'deki nüfusun büyük bir bölümünün futbol ile ilgilenmesinden etkilendim" dedi. Türkiye liginde Başakşehir'in lider olduğunu söyleyen genç oyuncu, F.Bahçe ile sezon sonunda yeni sözleşme imzalama konusunu konuşmak için erken olduğunu söyledi. Karavaev, “2017'nin yazına kadar geçerli bir sözleşme olacak. Sonrasına Türkiye'de karar vereceğiz. Bu tabii benim elimde olan bir şey ve F.Bahçe'de göstereceğim performansa bağlı” diye konuştu. “Seninle kim irtibata geçti" sorusuna Karavaev, “Menajerim, kulüp yetkilileri ve Advocaat ile bir araya geldiler” cevabını verdi.



Kjaer Chelsea'yi istiyor


Chelsea'nin transfer gündeminde yer alan Simon Kjaer, İngiliz ekibine gitmek istiyor. Danimarkalı oyuncunun menajeri, geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli yönetimle bir araya gelerek, İngiliz kulübünün yanı sıra Avrupa'nın önemli kulüplerinden gelen transfer tekliflerini iletti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Danimarkalı defans oyuncusunun menajerine Kjaer'i devre arasında satmayı kesinlikle düşünmediklerini, ona şampiyonluk yolunda ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, sezon sonunda teklifi değerlendirebileceklerini iletti. UEFA ile FFP anlaşması bulunan sarı-lacivertliler, Kjaer'den 20 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.




Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026