|

Kartal kenetlendi

Beşiktaş’ta, özellikle deplasmanlarda yaşanan puan kayıları ile bozulan moraller, yönetimin hamlesiyle yeniden yükseldi. Yöneticilerle birlikte takımla yemek yiyen Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı “Siz sahaya odaklanın. Yönetim olarak ödemeler konusunda her şeyi yapacağız” dedi.

Süleyman Hatırasu
04:00 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 06:19 - 17/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş Yönetim Kurulu, kötü gidişe dur demek için uzun zamandır planladığı kaynaşma yemeğini Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu, kötü gidişe dur demek için uzun zamandır planladığı kaynaşma yemeğini Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ta, son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından takımla daha fazla vakit geçirme kararı alan siyah-beyazlı yönetim, bu konudaki ilk icraatını yaptı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde dünkü idmandan sonra barbekü partisi verildi. Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı ve Futbol Takımı’ndan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı’nın katıldığı yemekte samimi görüntüler dikkat çekti. Takımla bir görüşme yapan 2. Başkan Serdal Adalı’nın oyuncuların moralini yükseltmeye çalıştığı öğrenildi. Son dönemde yaşanan ödeme problemleriyle ilgili konuşan Adalı, “Size güvenimiz sonsuz. Ligin en iyi takımı olduğumuzu biliyoruz. Siz sahaya odaklanın. Bundan sonra sıkıntılı günler geri gelmeyecek. Ödemeler konusunda kafanız rahat olsun. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapacağız ve ödemeleri zamanında gerçekleştireceğiz. Sizler devre arasına kadar sahaya konsantre olun” dedi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de yönetimin bu hamlesinden son derece memnun olduğu ve Serdal Adalı ile Ahmet Kavalcı’ya teşekkür ettiği öğrenildi.

YARDIMCILARA ÖZEL GÖREV

Süper Lig’de geride kalan 8 haftada topladığı 15 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş’ta, devre arasına kadar minimum kayıp için çalışmalar yapılıyor. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, bu konuda takımın tecrübeli isimlerinden destek istedi. Öncelikle Guti Hernandez ve İlhan Mansız’la bir toplantı yapan Şenol Güneş, yardımcılarından takımla saha dışında da ilgilenmelerini talep etti. Takımın düşen enerjisinin geri gelmesini isteyen deneyimli çalıştırıcı, bu konuda yabancı oyuncularla ilgili Guti’yi, yerli oyuncularla ilgili ise İlhan Mansız’ı görevlendirdi. Güneş’in iki yardımcısı, artık izin günlerinde dahi oyuncularla yakından ilgilenecekler. Öte yandan deneyimli teknik adamın, Pepe ve Quaresma gibi tecrübeli oyuncularla da konuşarak, takım içerisindeki arkadaşlığın artması için çalışmalarını istedi.

ÜMRANİYE’DE BUZLAR ERİDİ

Geçtiğimiz hafta sonu Nevzat Demir Tesisleri’nde A Takım’la U21 takımı arasındaki maçta deneyimli çalıştırıcı ile milli futbolcu Gökhan Töre arasında yaşanan gerginlik de son buldu. 26 yaşındaki oyuncu, hocasından özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. İdmanda, Şenol Güneş ile Gökhan Töre arasındaki samimiyet de dikkat çekti. Öte yandan milli takımlarda bulunan Oğuzhan ve Pepe de takıma katıldılar.


Adem Ljajic’ten güzel haber

Sırbistan Milli Takımı kampında sakatlanan ve sağ kasık adalesinde yırtık tespit edilen Adem Ljajic, yapılan tedaviye beklenenden hızlı yanıt verdi ve takımla birlikte çalışmalara katıldı. Yapılan tetkiklerin ardından sakatlığının hızla iyileştiği görülen Ljajic, fizyoterapist kontrolünde yapacağı antrenmanın ardından tekrar muayene edilecek. Sırp futbolcunun bu hafta sonu oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında kadroya dahil edilmesi bekleniyor. U21 takımıyla oynanan hazırlık maçında yaşadığı sakatlık sonrasında karşılaşmayı yarıda bırakan Adriano’nun da tedavisine hemen başlandı. Brezilyalı futbolcu dizinde oluşan ödemin giderilmesinden sonra tekrar kontrolden geçirilecek.

Beşiktaş’ın maçları Güngören’de

Beşiktaş, U-17 ve U-19 takımları resmi maçlarını Güngören’de oynayacak. U-17 ve U-19 maçları için Güngören’i seçen siyah-beyazlılar, Güngören Belediyespor ile iş birliğini daha da genişletecek ve altyapıya yeni futbolcuları da alacak. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, işbirliğinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İlçemizde çok yetenekli çocuklarımız ve gençlerimiz var. Gençlerimizi Beşiktaş ve diğer büyük kulüplerde görmek en büyük arzumuz” diye konuştu.

Millier göz doldurdu

Kadrosunda bulunan milli oyuncuların maçlarını takip eden Şenol Güneş, özellikle Vida ve Babel konusunda mutlu oldu. Hırvatistan’ın İngiltere ile oynadığı maçta Harry Kane’e adım attırmayan başarılı stoper, önceki gün de hazırlık maçında Ürdün karşısında gol attı. Hırvat oyuncunun performansı Şenol Güneş’in takdirini kazandı. Hollanda’nın Almanya’yı 3-0 yendiği maçta Babel de ortaya koyduğu performansla Güneş’in yüzünü güldürdü.

#Beşiktaş
#Fikret Orman
6 yıl önce