|

Kayserispor'dan Başakşehir'in penaltısına tepki

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 1-1 berabere biten Kayserispor - Medipol Başakşehir karşılaşması sonrasında flaş açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
18:31 - 17/03/2019 dimanche
Güncelleme: 19:03 - 17/03/2019 dimanche
Yeni Şafak
Yaşar Kemal Uğurlu, Kayserispor cephesinin tepkisini çekti.
Yaşar Kemal Uğurlu, Kayserispor cephesinin tepkisini çekti.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, berabere sonuçlanan Başakşehir maçının sonucunda kendileri aleyhinde verilen penaltı kararına tepki gösterdi.

İşte Erol Bedir'in yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;
  • "Son saniyedeki gelen penaltılarla ben güvendiğim, inandığım insanlarla konuştum var mı diye, birileri belli değil, görülmedi, çekimi iyi değil dediler. Ben şunu merak ettim sadece kendi kendime: Aynı pozisyonda biz olsaydık ve o görülemeyen, seçilemeyen ve tam adınlanmayan penaltı pozisyon 2 dakika sonra verilir miydi. VAR bize VAR olur muydu veya yok mu olurdu onuda kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Ama sonuça bir maçtı sakatsız sıkıntısız bir maç oynadık. Geçmiş olsun 1 puanda yazdık hanemize. Maç sonu çocuklarla da görüştüm eliyle, kouyla hiç alakası yok top karın bölgesine çarpıyor. Ama ben penaltı değildi diye yorumluyorum. Hakemler hata yaptı. Bu pozisyon Kayserispor'a olmuş olsaydı o karar verilir miydi? Başakşehir'in penaltısı, penaltı değil. Penaltı, aslanlar gibi penaltı olmalıdır.Anadolu'da oynayan takımların da hedefleri var. 2 puan kaybettik."
#Kayserispor
#Erol Bedir
#Başakşehir
il y a 5 ans