|

Kazanmaya odaklanmalıyız

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, hafta sonu sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, “İki takımın da 3 puana çok ihtiyacı var ve galibiyet kendilerine ivme kazandırır. İşimize bakıp 3 puan almaya odaklanmalıyız” dedi.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 20/11/2018 Salı
Güncelleme: 04:02 - 20/11/2018 Salı
Yeni Şafak
​Trabzonspor
​Trabzonspor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, hem geçtiğimiz hafta sonu yapılan genişletilmiş divan toplantısındaki kararları hem de Fenerbahçe ile oynayacakları kritik derbi hakkında açıklamalarda bulundu.

Divan Başkanlık Kurulu’nun düzenlediği toplantının, kulüp için ihtiyaç duyulan bir durum olduğunu belirten Hacısalihoğlu, “Kulübün ekonomisi, borç durumu, Burak ve Onur’un kadro dışı kalmasına yönelik gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapıldı. O arada özellikle eski başkanlar tarafından tavsiye olarak da ‘Bu yönetimin devam etmesi bizce uygundur’ görüşünde bulunuldu. Olağanüstü, özellikle yapılmış bir toplantı değildi. Bu tür toplantılar, kulüp için faydalı ve ihtiyaç duyulan toplantılardır. Buna benzer toplantılar sık sık yapılarak camianın dolayısıyla da kamuoyunun bilgilendirilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE’YE KARŞI 3 PUAN HEDEFİ

Fenerbahçe ile önemli bir maç oynayacaklarını söyleyen Hacısalihoğlu, “Çok enteresan bir dönemde enteresan bir maç oynanacak. İki takımın da beklenmeyen sonuçlar aldığı, camialarda tartışmalar olan bir döneme denk gelen önemli bir maç. İki takımın da 3 puana çok ihtiyacı var ve galibiyet kendilerine ivme kazandırır ancak sonuç olarak bunun bir futbol müsabakası olduğunu hiç akıldan çıkarmamamız gerekiyor. Bu maçlar oynanıyor, bitiyor ve herkes faaliyetlerine devam ediyor. İşimize bakıp 3 puan almaya odaklanmalıyız” diye konuştu. Taraftarların maça yoğun ilgi gösterdiğini belirten Hacısalihoğlu, “Taraftarlarımızın maçta son dakikaya kadar destek vermesi gerekiyor. Bu maçta her karşılaşmadan daha çok desteğe ihtiyacımız var” dedi.

#Fenerbahçe
#​Trabzonspor
#Hayrettin Hacısalihoğlu
5 yıl önce