|

Kendi kendimize yeteceğiz

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, “İçinde bulunduğumuz mali durumdan çıkmak için kendi kendimize yeteceğiz. Bunu yapabilecek yetenekte genç oyunculara sahibiz. Acil ihtiyaç olursa takviye yapacağız” diye konuştu.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 2/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 04:55 - 2/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor
Trabzonspor

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, bordo-mavili takımın devre arasındaki transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu. Takım içindeki bölgesel eksiklikleri ve alternatifleri transferle değil altyapıyla çözmeyi planladıklarını belirten Şahin, “1461 Trabzon ve U21 takımlarımızdan kamp kadrosuna yaptığımız takviyelerle kampı tamamlayacağız. İçinde bulunduğumuz mali durumdan çıkmak için kendi kendimize yeteceğiz. Bunu yapabilecek yetenekte genç oyunculara sahibiz. Gençlerin hırsı bizi yeniden biz yapacak” dedi.

EKSİKLER GENÇLERLE GİDERİLECEK

Bordo-mavili takım içine altyapı dışında yapılacak transferin kampın ardından yapılacağını ifade eden Haluk Şahin, kendilerine kulüp bulmaları istenen Olcay Şahan ve Zeki Yavru’nun bulunmayacağı kampta yer alacak olmalarına rağmen sakatlıkları nedeniyle Sosa ve Onazi’nin antrenmanlarda yer almayacağını belirtti. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakılmasıyla da doğan boşluğu 1461 Trabzon ve U21 takımından alınan futbolcularla gidermeye çalışacak olan Teknik Direktör Ünal Karaman, transfere bu futbolcuların durumuna göre başvuracağı belirtildi.

TRANSFER BEKLEMEYE ALINDI

Trabzonspor’un kendi kendine yetebilecek potansiyeli olduğunu ve bu nedenle alt yapıdan gelen futbolcularla eksiklerin giderilebileceğini belirten futbol şube sorumlusu Haluk Şahin, “1461 Trabzon, ve U21 takımımızdan 9 futbolcunun yanı sıra Kırklareli’nde kiralık olarak forma giyen Abdurrahim Dursun’u kampa götürüyoruz. İnanıyoruz ki bu futbolcularla mevcut eksikliklerimizi gidereceğiz. 12 gün sürecek kamp sürecinde Teknik Direktörümüz Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda yine eksiklik olursa bunu transfer yoluyla çözmeye çalışacağız fakat önceliğimiz transfer değil’ ifadelerini kullandı.

  • Ekuban: Büyük
    değer görüyoruz
  • Sezon başında Leeds United’dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Caleb Ekuban, Trabzon’da mutlu olduğunu söyledi. Gana asıllı İtalyan forvet, yaptığı açıklamada, Türkiye tercihinin başta birçok kişiye yanlış geldiğini hatırlatarak, “Ancak o dönemde aldığım karardan mutluydum. Bize Trabzonspor’da çok büyük değer veriyorlar. Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ancak beni alacaklarına inanıyorum” dedi.
  • Trabzonspor’u şikayet etmedim
  • Trabzonspor’un satış listesine koyduğu Zeki Yavru, kulübü TFF’ye ya da başka adli makama şikayet etmediğini söyledi. Zeki, yaptığı açıklamada, “Hak etmediğim kadro dışı kararına da saygı duyup Trabzonspor için elimden geleni yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.
#Trabzonspor
#Haluk Şahin
#Transfer
5 yıl önce