|

'Kimse Galatasaray kaptanını yuhalatamaz'

Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat mevcut yönetimde görev yapan Fatih İşbecer'i isim vermeden sert sözlerle eleştirdi.

Yeni Şafak
12:59 - 19/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:48 - 19/03/2016 Cumartesi
Diğer

Galatasaray'ın Mali Genel Kongresi'nde konuşan Duygun Yarsuvat Fatih İşbecer'i hedef aldı. İşbecer'in yaptığı açıklamalara çok sert yanıtlar veren Duygun Yarsuvat'a salondan da büyük destek geldi.



Genç yöneticiler diyerek Fatih İşbecer'i hedef alan Yarsuvat, "Galatasaray fakirleşirken bazıları zenginleşmiştir diyen genç çocuklar oldu. Kim bu kişiler? Açıkla. Bu çocuklar (Fatih İşbecer) Galatasaray'ı tanımıyor. Böyle bir açıklamayla herkesi töhmet altında bırakıyorsunuz. Elinde bilgi olmadan böyle bir açıklama yapamazsın. Belgen varsa çık, ortaya koy. O zaman gerçek Galatasaraylı olursun. Galatasaray'ı hiçbir zaman tribünler yönetmemiştir. Bu genç arkadaşlar yüzünden bunlar oluyor. Galatasaray kaptanını tribünlere yuhalatırsanız bir gün aynı muamele size de yapılır. Hiç kimse oyuncuyu yuhalatamaz. Bir çocuk çıkıp 'Mustafa Denizli'yi eleştirenlerin alnını karışlarım' demiş. Çocukluk etmiş. Hiçbir Galatasaraylı, hiçbir Galatasaraylı'nın alnını karışlayamaz" ifadelerini kullandı.







#duygun yarsuvat
#galatasaray
8 yıl önce