|

Kimseyi satmayız

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, şampiyonluğa gittiklerini belirterek, "Bruma ve Muslera için teklifler var ama satmayı kesinlikle düşünmüyoruz" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 23:24 - 18/10/2016 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Nazifoğlu, bu sezonun gözde isimleri Bruma ve Muslera'ya teklifler olduğunu belirterek, “Devre arasını bekliyormuşuz gibi bir algı var. Öyle bir durum yok. İki futbolcumuza da teklifler var ama biz şampiyonluğa oynuyoruz. Bizden oyuncu almak kolay değil. Bir gelsinler tekliflerini yapsınlar. Ocak'ta transferi düşünmeye başlayacağız. Bruma ve Muslera'yı satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İstediğimiz paraları verseler de göndermeyeceğiz. Şampiyonluğa giderken hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz” dedi. Asıl Galatasaray'ı bu hafta sonunda yapacakları Trabzonspor maçında izlettireceklerini belirten Nazifoğlu, Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan Wesley Sneijder için, “Doktorlar, 45 dakika oynayacak duruma geleceğini söyledi” diye konuştu.



Bruma zirve yaptı


G.Saray'ın genç yıldızı Bruma, Avrupa'nın 6 büyük ligi ve Süper Lig'de, 22 yaş altında takımına gol ve asist olarak en çok katkı sağlayan ilk 3 isim içerisinde yer aldı. Bruma, 3 gol, 3 asistlik katkıyla 3. oldu. Twente'den Enes (7 gol, 1 asist) ile ilk sırayı aldı. Manchester City'den Sterling (4 gol, 2 asist)ikinci oldu.



Devler Ligi bir ayrıcalık

G.Saray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, "G.Saray'dan çok şey öğrendim. Çok büyük başarılar yaşadım. Kariyerimde çok önemli bir yer alacak" dedi.GS TV'ye konuşan başarılı kaleci, "G.Saray, Şampiyonlar Ligi'ni çok önemsiyor ve sürekli bu kulvarda olması gerekiyor. Devler Ligi'nde olmak futbolcular için de bir ayrıcalık" diye konuştu.


#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
#Bruma
8 yıl önce