|

Kimseyle derdim yok

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinin sorulması üzerine, "Kimseyle derdim yok. Allah rast getirsin" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:26 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampını takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampını takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampını takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Terim, şampiyonluk yarışı, transfer çalışmaları ve gündemle alakalı sorulara yanıt verdi. Başakşehir'in Barcelona'dan kiraladığı eski Galatasaraylı Arda Turan'ın transferiyle ilgili soru üzerine Terim, “Kimseyle bir derdim yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin” diye konuştu.

ARA TRANSFER ZOR

Sol bek transferinde gündemde olan Juventus'un Ganalı oyuncusu Kwadwo Asamoah'ın transferinin zora girdiğini aktaran deneyimli teknik adam, "Biz, açık olmaya çalışıyoruz. Sol bek eksik dedik. Asamoah'ın gelme ihtimalinin yüzdesi düştü. Ancak 2 hafta süre var. Bu işler belli olmaz” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Fatih Terim, devre arası transferlerinin zorluğuna değinerek, “İşin teknik yanı kadar ekonomik yanı da önemli. Ayın sonuna daha var. Bir an evvel gelse iyi olur ama Ocak transferleri kolay değil. Dikkat edilmesi gerekir. Biz teknik açıdan eksik gördüğümüz yerleri bildirdik” şeklinde görüş belirtti.

İmza toplayanlar
seçimde ortada yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan adaylarından Mustafa Cengiz'in listesinde sadece iki kişiyi tanıdığını anlatan Özbek, “Mustafa Bey'in listesini gördüm. Onlar da hizmet için buradalar. Yakından tanıdığım bir iki isim var. Onun dışındakileri tanımıyorum” şeklinde konuştu. Bazı üyelerin geçen sene olağanüstü seçim için imza topladığını hatırlatan başkan Özbek, “Mayıs'tan Eylül'e kadar imza toplayanların hepsi tüydü. Mustafa Bey'i tebrik ediyorum. Adaylığını koydu. Seçimi savunanlardan daha iyi Galatasaraylı bence. Diğer arkadaşlar da şapkalarını önlerine koyup düşünsün. Lafla peynir gemisi yürümez. Görev geldiğinde hiçbiri ortada yok” ifadelerini kullandı. Galatasaray'da seçimlerin bayram havasında geçtiğini dile getiren Özbek, "Gerilim oluşturmak söz konusu değil. Katılım üç bini geçecek. Genel kurul üyeleri ilgi gösterecektir” diye konuştu.

ARDA, EKONOMİK SEBEPLERLE BAŞAKŞEHİR'İ TERCİH ETTİ

Seçime rağmen transfer çalışmalarında hız kesmediklerini belirten Başkan Dursun Özbek, "Aynı hız ve aşkla Galatasaray'a hizmete devam ediyoruz. Yapılacak işlerde bir aksama yok. Transfer için de bu durum böyle. Eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz" diye konuştu. Özbek, Arda Turan'ın, Medipol Başakşehir'e transferi içinse, "Arda, bizim evladımız. Arda transferinde ekonomik sebepler ağır basmıştır. Dolayısıyla hayırlı olsun. Umarım başarılı olur" dedi. Başkan Özbek, sarı-kırmızılı kulüpte yaptıkları projelerle ilgili de şunları kaydetti: “Başladığımız projelerin devamını sağlamamız lazım. Harika bir tesis yapacağız. Oteli açacağız. Dijital anlamda iyi bir gelir gelecek. Müthiş, tarihi yansıtan müze yaptık. Sponsor gelirlerini artırmak için çalışıyoruz. Basketbolu şirket altında toplayacağız. Spor salonu ile Aslantepe'deki arazimiz 365 gün yaşayacak bir yer olacak. Bütün bunlar ve daha fazlası için süre istiyoruz."

#Fatih Terim
#Arda Turan
6 yıl önce