|

Larin'in tedirgin eden vukuatı

Beşiktaş'ın transferini açıklaması beklenen golcü oyuncu Cyle Larin'in geçtiğimiz yıl alkollü olarak ters şeritte araç kullanmaktan dolayı gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:36 - 13/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 12:31 - 13/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
22 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçtiği belirtiliyor.
22 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçtiği belirtiliyor.

MLS ekiplerinden Orlando City forması giyen Cyle Larin'in geçtiğimiz yaz alkollü araç kullanmaktan ceza aldığı öğrenildi.

Genç oyuncunun gece saat 2.30 sularında belirlenen yasal sınırın üzerine alkollü olarak, 4 şeritli bir yolda ters şeritten araç kullandığı için polis tarafından durdurulduğu ve bu olayın ardından bir süre gözaltında tutulduğu ifade edildi.

Olay sonrası tedavi görmesi kararlaştırılan Larin'in, bu süreçte takımıyla maçlara yasaklı olduğu için çıkamadığı kaydedildi.

Larin ise o dönem konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:
  • Ailemden, taraftarlarımızdan, Orlando City'den ve Kanada'dan böyle bir duruma düştüğüm için özür diliyorum. Bir daha bu tarz bir olayın yaşanmaması ve çevremdekilerin güvenini yeniden kazanmak için elimden gelen çabayı göstereceğim.


Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varıldı. Yıllık 1 milyon 600 bin euro alacak olan Larin için MLS'e 1 milyon 500 bin euro bonservis ödenecek.


#Beşiktaş
#Cyle Larin
6 yıl önce