|

Lazio, Süper Lig'den 3 yıldıza talip

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Lazio, Fenerbahçe'den Van Persie ve Caner ile birlikte Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u yakın markaja aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
15:11 - 20/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:20 - 20/02/2016 Cumartesi
Diğer

Serie A ekiplerinden Lazio, sezon sonu transfer dönemi için rotasını Türkiye'ye çevirdi.



Goal.com'un haberine göre İtalya basınında başkent ekibi, Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie, sol bek Caner Erkin ve Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'a kancayı taktığı öne sürüldü.




Haberde Lazio'nun özellikle Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Van Persie'nin takım içinde sorunlar yaşadığı ve Pereira ile anlaşamadığı öne sürülürken Roma temsilcisinin golcü oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtildi. Sezon başında Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Van Persie için Lazio daha önce de devreye girmiş ancak transfer neticelenmemişti.



UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray maçı için İstanbul'a gelen Lazio'da sportif direktör Igli Tare'nin, Van Persie'nin yanı sıra Caner ve Oğuzhan için de transfer temasında bulunduğu iddia edildi. Sezon başında Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Van Persie için Lazio daha önce de devreye girmiş ancak transfer neticelenmemişti.



















#Lazio
#galatasaray
#fenerbahçe
#süper lig
8 yıl önce