|

Levent Nazifoğlu istifa etti

Galatasaray'ın Trabzonspor'la oynadığı deplasman mücadelesinin kafilesinde yer almayan yönetici Levent Nazifoğlu görevinden istifa etti.

Yeni Şafak
13:16 - 19/03/2017 Pazar
Güncelleme: 13:58 - 19/03/2017 Pazar
Diğer
Levent Nazifoğlu istifa etti.
Levent Nazifoğlu istifa etti.

Sarı-Kırmızılı takımında son dönemin tartışılan isimlerinden olan Levent Nazioğlu görevinden ayrıldı.



Futboldan sorumlu birinci yönetici olarak tanımlanan Levent Nazifoğlu'nun Trabzon deplasmanı kafilesinde yer almaması kafalarda soru işareti doğurmuştu.



Nazifoğlu istifa etmesinin ardından A Spor'a yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:



"Dursun Özbek'i yanlış yönlendiriyorlar"

  • Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim. Bu istifalardan ders alsınlar. Şahsi egoları değil Galatasaray'ı ön planda tutsunlar. Igor'a sezon başında şans verilmeli. Kendi takımıyla görmeliyiz. Dursun Özbek'in dürüstlüğüne kefilim ama rahat bırakmıyorlar. Çok etkileniyor, bıraksalar düzlüğe çıkaracak, eminim. Yönetimde iki kişi var. Dursun Özbek'i yanlış yönlendiriyorlar. İsim vermeyeceğim.

"Bir daha kesinlikle düşünmüyorum"

  • Riekerink gidince her şeyin düzeleceğini sandılar. Tabii Igor, korkusuz bir hoca geldiğine memnunum ama böyle değil. Kendi adıma da öz eleştiri yapabilirim ama bu konuya pek girmeyelim. Alper Narman olayı doğru ama bu iki isimden bir olup olmadığını söylemeyeceğim. Yönetim kurullarında bir daha görev almayı kesinlikle düşünmüyorum.














#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
7 yıl önce