|

Levent Nazifoğlu istifasını değerlendirdi

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Sportif AŞ'den istifasını değerlendirdi. Nazifoğlu, "Yönetimde iki kişi var Galatasaray'ın onlardan mutlaka kurtulması lazım" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
20:13 - 19/03/2017 Pazar
Güncelleme: 21:43 - 19/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Levent Nazifoğlu, Galatasaray'dan istifası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Levent Nazifoğlu, Galatasaray'dan istifası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'daki görevinden istifa eden Levent Nazifoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, kendisini istifaya getiren konuları ve Serdar Aziz transferiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.



Serdar Aziz transferi


  • Serdar Aziz'in transferi 7 saatlik bir toplantının ardından gerçekleşti. Toplantıda Mehmet Özbek, Dursun Özbek ve ben vardım. O dönemde ben kulübün maddi şartlarıyla ilgili çok bir bilgi sahibi değildim. Bazı transferlere oy birliğiyle karar verildi. Bazıları bazı isimlere daha çok oy verdi ve benim onaylamadığım isimler de alınmış oldu. Serdar Aziz transferinde her şey benim üstüme kaldı. O dönem Dursun Özbek'in önemli bir genel kurulu vardı ben de sorumluluğu üstüme aldım. Benim hakkımda yalan yanlış şeyler yazılmış bunları söyleyenler şerefsizdir.
"İki kişiden kurtulunması lazım"


  • "Galatasaray yönetiminin içinde iki kişi var. Galatasaray'ın bu isimlerden kurtulması lazım. Trabzonspor maçına giderken uçakta benim istemediğim bir kişi daha vardı. Başkana o varsa ben yokum dedim. O da onun gideceğini söyledi ve ben de istifaya karar verdim."

"Avrupa'ya gidememe riski yok"


  • "Galatatasaray'ın bir sonraki sezon Avrupa kupalarına katılmama riski yok. Böyle bir şey yok."




  • #Galatasaray
    #Levent Nazifoğlu
    7 yıl önce