|

Linnes: Gelecek sezonu iple çekiyorum

Galatasaray'ın Norveçli savunma oyuncusu Martin Linnes, geçen sezon takıma alıştığını belirterek, “Yeni sezonu iple çekiyorum. İlk onbirin değişmez oyuncu olmak istiyorum" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/06/2016 Pazar
Güncelleme: 02:42 - 12/06/2016 Pazar
Yeni Şafak

G.Saray'ın Norveçli oyuncusu Martin Linnes, geçen sezondan daha başarılı olacağını belirterek, “Yeni sezonu iple çekiyorum” dedi. Galatasaray Dergisi'nde yer alan röportajında ilk geldiğinde sıkıntılar yaşadığını belirten Linnes, “Norveç'teki futbol takvimi çok farklı. Lig, Mart'ta başlıyor, Kasım'da bitiyor. Aralık'ta futbol yok. Galatasaray'a geldiğimde 1.5 ay antrenman yapmamıştım. Formumu bulmam da zaman aldı” diye konuştu.



HİÇ PİŞMAN OLMADIM


Takımla ilk tanışmasını hiç unutmadığını belirten Linnes, “Kaptan Selçuk ve Wesley yalnızca merhaba, hoş geldin demek için gece geç saatlere kadar uyanık kaldılar. Bana hep destek oldular. Pişmanlığım yok. Elbette çok daha iyi olmalıyız. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak çok önemliydi. Bu morali önümüzdeki sezona taşımak istiyoruz. Yeni sezonu iple çekiyorum. Hedefim ilk 11'deki yerimi kazanmak. Bunun için çok çalışmam lazım”diye konuştu.


#Martin Linnes
#Galatasaray
8 yıl önce