|

Londra'da sürpriz görüşme

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in Trabzonsporlu golcü Burak Yılmaz'la Londra'da bir araya geldiği ancak bu görüşmenin tesadüfen gerçekleştiği belirtildi.

Yeni Şafak
16:08 - 23/11/2018 الجمعة
Güncelleme: 16:24 - 23/11/2018 الجمعة
Diğer
33 yaşındaki Burak Yılmaz bu sezon bordo-mavili formayla çıktığı 7 maçta 5 gol kaydetti.
33 yaşındaki Burak Yılmaz bu sezon bordo-mavili formayla çıktığı 7 maçta 5 gol kaydetti.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz için iddialar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bordo-mavililerin satış listesine koyduğu Burak Yılmaz'ın milli arada Londra'ya gittiği burada Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

Sporx'in haberine göre Burak ile Umut Güner arasında gerçekleşen bu görüşmenin 'planlı bir şekilde' olmadığı aktarıldı. 'Tesadüfen' gerçekleştiği ifade edilen görüşme hakkında hem Burak Yılmaz cephesi hem de Beşiktaş cephesi, "Buluşma planlı bir şekilde gerçekleşmedi, tamamen tesadüfen bir görüşme oldu" şeklinde yorumladı.

  • Sezon başında Beşiktaş ile görüşen ancak tarafların bonservis bedeli üzerinde anlaşamamasından sonra Trabzonspor'da kalmaya devam Burak Yılmaz'a Süper Lig'in yanı sıra yurt dışından da iki transfer teklifi olduğu ifade ediliyor.
#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
#Beşiktaş
#Umut Güner
٪d سنوات قبل