|

Lucas Leiva transferi yattı!

Galatasaray'da Lucas Leiva defteri resmen kapandı. Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı kırmızılılar'ın gündemindeki Brezilyalı futbolcunun transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

Yeni Şafak
13:06 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:25 - 10/08/2016 Çarşamba
Diğer
Galatasaray'ın gündeminde yer alan Lucas Leiva'nın transferi gerçekleşmedi. (Haber: Ntv Spor)
Galatasaray'ın gündeminde yer alan Lucas Leiva'nın transferi gerçekleşmedi. (Haber: Ntv Spor)

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı kırmızılılar'ın gündemindeki Lucas Leiva transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.



Sarı kırmızılıların transfer gündeminde bulunan Lucas Leiva transferi ile ilgili bilgi veren Nazifoğlu, "Lucas leiva defteri bizim için kapandı. Leiva geçtiğimiz gün bizzat arayarak bizden bir gün daha süre istedi. Klopp ile görüştü ancak Klopp, oyuncusunun gidişine izin vermedi. Yapılan son görüşmeden sonra, Leiva konusu bizim için artık kapanmıştır" dedi.



  • Galatasaray, Leiva'nın transferinde yaşadığı pürüzler sebebiyle Hertha Berlin'den Tolga Ciğerci'yi kadrosuna katmıştı. Levent Nazifoğlu, Cavanda'nın imza töreninde yaptığı açıklamada bir ya da iki oyuncuyu daha transfer edebiliriz şeklinde konuşmuştu.









Liverpool'da 9 sezondur forma giyen Lucas Leiva geçtiğimiz sezon da Beşiktaş'ın gündemine girmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.





Dzemaili Bologna'ya gidiyor Taffarel'in ardından Galatasaray'a '1' numara geliyor




#Lucas Leiva
#Liverpool
#Beşiktaş
#Levent Nazifoğlu
8 yıl önce