|

Lucescu ile görüşmeler başlıyor

Galatasaray Kulübü ile Rumen teknik direktör Mircea Lucescu arasındaki görüşmenin bugün gerçekleşeceği belirtildi. Lucescu, son detaylar için sarı-kırmızılı takım ile masaya oturacak, büyük bir aksilik olmazsa imzalar atılacak.

Yeni Şafak
12:08 - 22/05/2016 Pazar
Güncelleme: 09:25 - 22/05/2016 Pazar
Diğer
Galatasaray ile Mircea Lucescu arasındaki kritik görüşmenin bugün yapılacağı belirtildi.
Galatasaray ile Mircea Lucescu arasındaki kritik görüşmenin bugün yapılacağı belirtildi.

Galatasaray, yeni teknik direktörü konusunda mutlu sona artık çok yakın...



Fanatik'in haberine göre sarı-kırmızılılar ile Rumen teknik adam Mircea Lucescu arasındaki buluşma bugün gerçekleşecek. Dün 12 yıldır çalıştırdığı Shakhtar Donestk'e Ukrayna Kupası'nı kazanarak veda eden Luce ile yapılacak çok gizli görüşmenin Kiev'de mi yoksa İstanbul'da mı yapılacağı henüz bilinmiyor.



Galatasaray'ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli hoca ile son detayların konuşulacağı ve ardından mutlu sona ulaşılması bekleniyor. Bu arada gerektiği takdirde ikinci bir buluşmanın gerçekleşme ihtimali de bulunuyor.





'İkinci evim' diyor


Her fırsatta Türkiye ve Galatasaray'dan bahsederken 'ikinci evim' ifadelerini kullanan Lucescu'nun büyük bir aksilik olmazsa final görüşmesinin ardından resmi imzayı da atması bekleniyor.



Daha önceki diyaloglarda Lucescu, oğlu Razvan ile birlikte eski öğrencisi Emre Aşık'ı da yanına yardımcı olarak almak istediğini aktarmış, yönetim de onaylamıştı. Son buluşmada bu tip ayrıntılar masada olacak.






#Mircea Lucescu
#Galatasaray
8 yıl önce