|

Luis Suarez: Oğlum Muslera hayranı

Barcelona'nın Uruguaylı forveti Luis Suarez verdiği röportajda 3.5 yaşındaki oğlunun Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera hayranı olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
16:47 - 11/03/2017 Saturday
Güncelleme: 17:23 - 11/03/2017 Saturday
Yeni Şafak
Muslera Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attı.
Muslera Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attı.

La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Luis Suarez İspanya basınına açıklamalar yaptı.



Yıldız oyuncu Barcelona'nın çocuk takımında oynayan 3.5 yaşındaki oğlu Benjamin'in Galatasaray'da forma giyen Fernando Muslera'yı örnek aldığını söyledi ve şöyle konuştu:


  • "5-6 saat futbol oynadıktan sonra bana 'baba yorulmadım' diyor. Daha sonra eve geliyoruz, evde de oynamaya devam etmek istiyor. Akşam 7-8'e kadar futbol oynuyoruz. Ancak onunla oynamak istemezsem hemen sinirlenip ağlıyor. Oynarken kaleci oluyor çünkü Ter Stegen ve Muslera'yı çok seviyor. Ter Stegen ona formasını ve eldivenlerini verdi. Saç stilini de onun gibi yapıyor."

"Galatasaray Muslera'ya sahip olduğu için şanslı"

Luis Suarez daha önce, Altın Ayakkabı ödülünü aldıktan sonra verdiği röportajda, "Muslera'nın, Galatasaray'da iyi maçlar çıkardığını biliyorum. O dünyanın her büyük takımında oynayabilecek kalitede bir isim. Daha önce de söylemiştim. Takımı, ona sahip olduğu için gerçekten çok şanslı" yorumunda bulunmuştu.











#Luis Suarez
#Fernando Muslera
7 years ago