|

Marcelinho futbolu bırakmak zorunda kaldı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Marcelinho, inme nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatan futbolcu için doktorlar futboldan men kararı aldı.

Yeni Şafak
13:44 - 6/03/2018 Salı
Güncelleme: 13:54 - 6/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'un eski yıldızı Marcelinho (42), ülkesinin Treze takımında forma giymeye devam ediyordu.
Trabzonspor'un eski yıldızı Marcelinho (42), ülkesinin Treze takımında forma giymeye devam ediyordu.

Trabzonspor'un eski yıldızı Marcelinho sonunda futbolu bıraktı ancak kendi isteğiyle değil. Ülkesinin Treze takımında aktif futbolculuk hayatını sürdüren 42 yaşındaki futbolcuya inme indi.


Skorer'de yer alan habere göre; Beyindeki kan dolaşımıyla ilgili yaşanan ciddi problemin ardından Marcelinho hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki çabaların ardından oyuncu hayati tehlikeyi atlattı. Bir süre gözlem altında tutulmasına karar verilen futbolcuyla ilgili doktorlar başka bir karar daha verdi.

Felç kalma riski vardı
  • Vücudunun bir bölümünün felç kalma riskini atlattığı belirtilen Brezilyalı oyuncuya futbol yasağı kondu. Sağlık durumunun elverişli olmaması nedeniyle karar alan doktorlar, kendisinin bundan böyle futbol sahalarından uzak durmasına hükmetti.
Jübile yapmış ama futbola devam etmişti
  • Yıldız isim ile ilgili gelişmeler ülkesi Brezilya’da olduğu kadar Avrupa’da yankı yarattı. Özellikle uzun yıllar formasını başarıyla giydiği Hertha Berlin Kulübü gelişmeleri yakından takip etti. Marcelinho geçen yıl Berlin Olimpiyat Stadı’nda sembolik bir jübile maçı düzenlese de, aktif futbolculuğa devam etmişti.


https://www.youtube.com/embed/CCSNSzxloH4

#Trabzonspor
#Marcelinho
6 yıl önce