|

Medel'e 7 milyon euroluk teklif

West Ham United'ın Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Medel için 7 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ancak siyah-beyazlıların bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.

Yeni Şafak
14:46 - 21/12/2018 Cuma
Güncelleme: 15:08 - 21/12/2018 Cuma
Diğer
Medel bu sezon Beşiktaş formasıyla 24 resmi maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu çalışkanlığıyla taraftarın büyük sevgisini kazandı.
Medel bu sezon Beşiktaş formasıyla 24 resmi maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu çalışkanlığıyla taraftarın büyük sevgisini kazandı.

Beşiktaş yönetiminin dün Medel için West Ham United temsilcileriyle bir araya geldiği öğrenildi. İngiliz kulübünün idarecilerinin bu toplantıda sözlü olarak resmi teklif yaptığı ifade edildi.

Skorer'de yer alan haberde West Ham United görüşmede Şilili teknik direktör Manuel Pellegri’nin kadrosunda görmek istediği Gary Medel için 7 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ancak siyah-beyazlıların bu teklife olumlu yanıt vermediği aktarıldı.

Şenol Güneş satılmasını istemiyor

Beşiktaşlı yetkililerin, West Ham’lı idarecilere, “Medel bizim için çok değerli bir oyuncu. Teknik direktör Şenol Güneş onun satılmasını istemiyor. Devre arasında göndereceğimiz oyuncular arasına onu hiç koymadık. Zaten teklif ettiğiniz bonservis de Medel için az” dediği bildirildi.

Medel istiyor

Medel’in West Ham’ın teklifine sıcak baktığı ve İngiltere’ye gitmek istediğini siyah-beyazlı idarecilere ilettiği belirtildi.

Yeniden görüşülecek

Beşiktaş Yönetimi ile West Ham United idarecilerinin 2019’un ilk haftasında Medel için yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.



#West Ham United
#Beşiktaş
#Medel
5 yıl önce