|

Medjani geri döndü

Trabzonspor, eski futbolcusu Carl Medjani’yi yeniden kadrosuna kattı. 31 yaşındaki Cezayirli futbolcunun, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attığı ve toplam 2.1 milyon Euro alacağı açıklandı. Medjani imza töreni sırasında yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’da yarım kalan bir hikayem vardı. Onu tamamlamaya geldim” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/01/2017 Thursday
Güncelleme: 05:42 - 12/01/2017 Thursday
Yeni Şafak

Sezonun ikinci yarısına kadrosunu güçlendirerek girmek isteyen, defans hattını Emmanuel Mas ve Joao Pereira ile takviye eden Trabzonspor, önemli bir hamleye daha imza attı. Bordo-mavililer, eski futbolcularından Carl Medjani'yi kadrosuna kattı. 2014-15 sezonunda Monaco'yla sözleşmesini feshederek transfer edilen Cezayirli futbolcu, 2 sezon bordo-mavili ekibin formasını giydikten sonra İspanyol ekibi Levante'ye transfer olmuştu. Bordo-mavili takımla 2 sezonda toplam 54 maça çıkan defansif orta saha oyuncusu, 9 gol atıp 2 de asist yapma başarısı göstermişti.



DAVAYI GERİ ÇEKİYORUM


1.5 sezon sonra tekrar takıma dönen Cezayirli futbolcu, bordo-mavili takımdan ayrıldıktan sonra 2015-16 sezonunda İspanya 2. Ligi takımlarından Levante ile 14, bu sezonun ilk yarısında mücadele ettiği bir diğer İspanyol ekibi Leganes'te ise 8 maça çıktı. İmza töreninde konuşan Medjani, "Gidişimden bu yana bir çok şey değişti. Öncelikle başkan ve ekibi değişti. Gittiğim zamandaki hoca ve ekibi de değişti. Kariyerimin en iyi sezonunu Trabzonspor'da geçirdim. Trabzonspor'da yarım kalan bir hikayem vardı. Onu tamamlamaya geldim. Yeni gelen teknik heyet ve başkan buraya beni çağırmak için ikna ettiler. Seneye Trabzonpor'un 50. yılı olduğu ve büyük hedefleri olduğu için buraya geldim ve buradayım. Davayı da geri çekme konusunda anlaştık” dedi.



GALATASARAY MAÇINI BEKLİYORUM


Bordo-mavili formayla Galatasaray'a karşı oynadığı 2 maçta 3 gol atan oyuncu, "Umarım tekrar o gollerimi atarım. Geçen sefer yaptığım gibi bir sezonda 8 gol atabilir miyim onun sözünü veremiyorum. G.Saray'a karşı gollerim vardı. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımın parçası olmak, takım olmak. Gol de olduğu zaman onun hediyesi oluyor. Umarım yine Galatasaray maçında gol atarım. Galatasaray maçını bekliyorum” ifadelerini kullandı. Carl Medjani, Trabzonspor taraftarlarının aklında Galatasaray'a attığı gollerle kaldı. Cezayirli futbolcu, 22 Kasım 2014'te sarı-kırmızılı takıma karşı çıktığı maçta 2, 19 Nisan 2015'te ise 1 kez fileleri havalandırmıştı.



Antalya kampı sona eriyor


2 Ocak'tan beri ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'un kampı bugün sona eriyor. Bordo-mavili takım, bugün yapacağı antrenmanın ardından Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı icin Bursa'ya hareket edecek.



Bıraktığı yerden devam edecektir


Medjani'nin imza törenine katılan yönetici Okan Alemdaroğlu, "Medjani bıraktığı yerden devam edecek" dedi. Alemdaroğlu yaptığı açıklamada, “Medjani eski sporcumuz. Göz ağrımız. Sevdiğimiz takdir ettiğimiz bir sporcumuz. Bize katkı sağlayacağına inandığımız için tekrar devam etme kararı aldık. Kendisine aramıza katıldığından dolayı hoş geldin diyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Çünkü o İspanya'ya gittiğinde başarılarla gitmişti. Bıraktığı yerden devam edeceğine inanıyorum. Camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



54 maçta 9 gol ve 2 asist


Teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde, 2014-15 sezonu öncesinde Fransa'nın Monaco kulübü ile sözleşmesini fesh ederek Trabzonspor'a gelen Carl Medjani, görev aldığı toplam 42 maçta 8 gol ve 2 asist ile sezonu tamamlamıştı. Cezayirli oyuncu, 2015-16 sezonunda ise toplam 12 maçta oynamış ve 1 gol kaydetmiş ve devre arasında bordo-mavili takımdan olaylı şekilde ayrılmıştı.



#Trabzonspor
#Carl Medjani
7 years ago