|

Mehmet Demirkol: Dirar beni şaşırttı

Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i 2-0 yendiği maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, turuncu-lacivertli ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Demirkol ayrıca Fenerbahçe'de Dirar'ın performansının kendisini şaşırttığını ifade etti.

Yeni Şafak ve
11:24 - 12/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:20 - 12/02/2018 Pazartesi
Diğer
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.

Başakehir-Fenerbahçe maçını yorumlayan Mehmet Demirkol, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Aykut Kocaman'ın takıma oynattığı futbolu öven Demirkol, Abdullah Avcı'nın ise maç sonu açıklamalarını eleştirdi.

NTV Spor yorumcusu Demirkol'un açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Abdullah Avcı saçmaladı"
  • "Tudor ve Şenol Güneş, 'Fenerbahçe oynatmama üzerine sahaya çıktı' dediklerinde haklı olabilirlerdi. Ama Abdullah Avcı'nın bunu demesinin karşılığı yok. Hangi takım maça rakip oynasın diye çıkar? Her takım 'Ben oynayayım, rakip oynamasın' ister. Yanlış mı bu? Abdullah Hoca dün oyuncularına çok sinirlendi. Çünkü oyuncularına çok güveniyordu. Fenerbahçe bizi oynatmamaya geldi diyen Abdullah Avcı sinirinden saçmalamıştır, bunun başka bir açıklaması da yoktur. Abdullah Avcı, dün yaptığı oyuncu değişikliklerini Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımların başında yapsaydı görevine son verilirdi."
"Aykut Kocman'ı tebrik etmek lazım"
  • "Fenerbahçe, oynatmama tersine en pozitif oyununu oynadı. Kazanmak üzerine oynadı. Aykut Kocaman’ı eleştiriyoruz ama şimdi tebrik etmek gerekiyor."
"Böyle oynarsan yenilirsin"
  • "Fenerbahçe’nin ikinci golünde Arda ve İrfan Can, Isla ile koşmayı bırak yürümedi bile. Böyle oynarsan kusura bakma ama yenilirsin. Emre, ligin en iyi oyuncusu kabul ama diğer önemli eksikler de vardı. Mossoro büyük eksiklikti. Başakşehir hiç baskı yapamadı."
"Dirar beni şaşırttı"

  • "Özellikle Dirar konusunda şaşırmış durumdayım. Sezon başında fizik olarak bu kapasiteye gelebileceğini hayal bile edememiştim. Aykut Kocaman’ın 'Rakiplerimizi bükeceğiz' sözleri doğru olmaya başladı. Fiziksel olarak çok iyi bir takım oldu. Sonuç olarak yine takım, Giuliano’ya bakıyor ama fizik çok iyi."

#Abdullah Avcı
#Fenerbahçe
#Başakşehir
6 yıl önce