|

Mehmet Demirkol'dan Emre Belözoğlu değerlendirmesi

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Medipol Başakşehir'in Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta kırmızı kartla oyundan atılan Emre Belözoğlu ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Şafak
10:03 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:22 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol

Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir'in Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı kart tartışma çıkardı.

Tecrübeli futbolcunun, hakem Halis Özkahya ile arasında yaşananlarla ilgili NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol şu değerlendirmeyi yaptı:

"Caner 6 maç ceza alıyorsa..."
  • Başakşehir liderliği kaybetmedi ama Emre Belözoğlu'nu kaybetti. Bence ligin en iyi oyuncusu. Hakem Halis Özkahya kartı hareketine gösterdim dedi. Vücut dilinden anladığım kadarıyla. Çünkü sarı kart çıkıyorsa hareketine göstermiş olması lazım. Söylendiği gibi, ben göremedim ama eğer görüntülerde bir küfür varsa o zaman Caner'in durumuna geçer iş. Çünkü hakemin değerlendirdiği pozisyon hareket. Hakem açık bir şekilde söylüyor zaten aksiyonu da o. İkinci sarıyı çıkardı. Eğer bir hakaret varsa söylendiği gibi ve bu açık seçik görüntülere yansıyorsa, o zaman özür dileyen Caner 6 maç ceza alıyorsa, benzer bir şey olması gerekir. O da çok büyük kayıp olur. Emre'nin 2 maç olmaması demek çok şey demek.
#Emre Belözoğlu
#Medipol Başakşehir
6 yıl önce