|

Mesut Hoşcan'a şok ceza

PFDK, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'a 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi.

Yeni Şafak
14:12 - 26/01/2016 Salı
Güncelleme: 12:21 - 26/01/2016 Salı
IHA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yapılan toplantının ardından alınan kararları açıkladı. Fenerbahçe ile oynadıkları ve 3-0 mağlup oldukları 18. hafta mücadelesi sonrası hakem kararlarını sert bir dille eleştiren Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası aldı.



Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan PFDK kararları şu şekilde:


" ESKİŞEHİRSPOR Kulübü başkanı MESUT HOŞCAN'ın, 18.01.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR- FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,



Hoşcan ne demişti?

Mesut Hoşcan Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu rezaleti tüm spor kamuoyuna bırakıyorum. Böyle bir penaltı olamaz. Böyle bir rezalet olamaz. Fenerbahçe gibi bir camianın böyle bir galibiyete ihtiyacı yok. Mehmet Topal ayağına basıyor, benim oyuncum atılıyor. Kınıyorum, nefret ediyorum, futbolcuların emeğine yazık. Böyle bir şey olmaz” ifadelerini kullanmıştı.







#eskişehirspor
#mesut hoşcan
#hak mahrumiyeti
#ceza
8 yıl önce