|

Mesut Özil'den Guardiola açıklaması

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, önümüzdeki sezondan itibaren rakibi olacak İspanyol teknik adam Pep Guardiola hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.​

Yeni Şafak
10:25 - 28/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:56 - 28/03/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Arsenal forması giyen Mesut Özil, takımın transfer politikasına ve Pep Guardiola'nın Premier Lig'e gelişi hakkında değerlendirmelerde bulundu.



Scorcope'un haberine göre; Önümüzdeki sezon yine şampiyonluk yarışında olmaları için yaz transfer döneminde takıma takviye yapılması gerektiğini savunan Özil, takımların yatırımlarını ilginç olarak nitelendirdi.




Mesut Özil, “Biliyorum kolay değil ancak önümüzdeki sezon ligin en tepesinde yer almak istiyorsak yaz tranfer döneminde kadromuzu güçlendirecek takviyeler yapmalıyız. Takımların kime yatırım yapacaklarını izlemek bu yaz da ilginç olacak" dedi.



Öte yandan Pep Guardiola'nın Manchester City'nin başına geçerek Premier Lig'e adım atacak olmasına de değinen yetenekli oyuncu, İspanyol teknik adam hakkında övgü dolu sözler sarfetti.




Mesut Özil, “İyi oyuncuların yanı sıra harika antrenörler de transfer oluyor artık. Bunun en son örneği de Guardiola. Nerede çalıştıysa, orada başarılı olmayı başardı. Futbol oynatmak isteyen bir teknik adam. Çalıştırdığı takımlar her zaman korkulan ekipler olmuştur" ifadelerini kullandı.





#Mesut Özil
#Guardiola
8 yıl önce