|

Milan Başkanı David Han Li Gomis'e hayran kaldı

Galatasaray'ın Antalyaspor'la oynadığı mücadeleyi Türk Telekom tribünlerinde izleyen Milan Başkanı David Han Li, sarı kırmızılıların Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'e hayran kaldı. Mücadeleyi Milan başkanı ile birlikte izleyen ünlü scout Tarkan Batgün, izlenimlerini anlattı.

Yeni Şafak
10:22 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:46 - 14/02/2018 Çarşamba
Diğer
Milan başkanı David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor maçını Türk Telekom Stadı'nda takip etmişti.
Milan başkanı David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor maçını Türk Telekom Stadı'nda takip etmişti.

Galatasaray ile Antalyaspor mücadelesinin dikkat çekici noktalarından biri, Milan’ın başkanı David Han Li’ydi. Çinli milyarderin sarı-kırmızılı kulübün hisselerini satın almak için geldiği dedikoduları ortaya dökülürken, locada beraber maçı izlediği Tarkan Batgün, Milan’ın sahibi ile aralarında geçen diyalogları aktardı.


Çinli milyarderin Galatasaray taraftarına hayran kaldığını ifade eden Batgün'ün Skorer'deki açıklamaları şöyle;
  • “İyi bir analist. Çok enteresan bir inceleme yaptı. Seyircinin oyunun dozajını çok iyi ayarladığını aktardı. Bu futbolu derinlemesine bilen bir insanın bilebileceği bir şey. Fatih Terim’in Milan’la hikayesini biliyor. Fatih Hoca’nın ikinci yarıda oyunu tutmasını akıllı buldu. Bir sürü maç oynanan bir ligde bu normal."
Gomis Avrupa'ya gidebilir

  • Londra’da dünyanın en önemli kulüplerinin bir araya geldiği Wyscout forumlarında Gomis’in konuşulduğunu da anımsatan Batgün, “Bu kalitede bir oyuncunun Türkiye’ye transfer edilmesi çok önemli. Fransa Ligi’nde 20 gol atmış bir oyuncuyu getirebilmek büyük iş. Cenk Ergün’ün buradaki rolü çok önemli. Gomis’in Çin’den ziyade Avrupa’da bir kulübe transferi daha mümkün” ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#Antalyaspor
6 yıl önce