|

Milik’ten Galatasaray açıklaması

Devre arası transfer döneminde forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerden Arkadiusz Milik, Polonya basınına açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
17:25 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:34 - 18/01/2016 Pazartesi
Diğer

Sarı-Kırmızılı takımın transfer listesinde olan 21 yaşındaki Polonyalı forvet Arkadiusz Milik, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Sporx'de yer alan habere göre; Polonya basınının Galatasaray'a gitmek istiyor musun? sorusu üzerine Ajax'tan ayrılmak istemediğini belirten Milik,”Hiçbir yere gitmiyorum. Ajax'ta mutluyum ve Hollanda'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Performansımdan memnunum. EURO 2016'ya çok az bir süre kala takım değiştirmek istemiyorum. Ufak bir değişikliğin bile bana Avrupa Şampiyonası'da forma giyememe riskini getireceğini düşünüyorum. Şu an transferi düşünmem oldukça gereksiz olacaktır. Ben tekliflere değil, oyunuma bakıyorum” açıklamalarında bulunarak transfer iddialarına son noktayı koydu.



2014 yılından beri Ajax forması giyen Milik, Amsterdam ekibiyle bu sezon çıktığı 27 maçta 11 gol 11 asistlik performans sergiledi. 21 yaşındaki oyuncunun Ajax ile 2019 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.



#Arkadiusz Milik
#Galatasaray
#ajax
#transfer
8 yıl önce